«Ήρθε ο άντρας μου σήμερα και μου είπε "δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας"» - "Λύγισε" η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγηση του Μαροσούλη

Επηρεάστηκε πολύ μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήρθε ο άντρας μου σήμερα και μου είπε

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη της χώρας, καθώς πάνω από 46 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του και οι αγνοούμενοι συνεχίζουν να είναι πολλοί και τη δεύτερη μέρα του δυστυχήματος. Στα κανάλια, λοιπόν, είναι το μοναδικό θέμα προς συζήτηση και το πρωί της Πέμπτης 2/3 η Ελεονώρα Μελέτη με το Mega Καλημέρα δεν έκαναν την εξαίρεση.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν αρκετά φορτισμένη με τις εξελίξεις και θέλησε να εξομολογηθεί δημόσια τα λόγια που της είπε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους), ακούγοντας για την σύγκρουση των τρένων. Τα λόγια του συγκίνησαν όλο το πλατό, αλλά και όλους τους τηλεθεατές, καθώς εκφράσουν κάθε γονιό.

"Λύγισε" στον αέρα η Ελεονώρα Μελέτη με τα λόγια του συζύγου της

«Ήρθε ο άντρας μου σήμερα, ο οποίος είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος και διαχειρίζεται με περίσσια ψυχραιμία τέτοια γεγονότα… Σηκώθηκε και μου είπε “δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας, θέλω να μείνει μικρό για να το προσέχω και να ελέγχω ότι είναι καλά”. Είναι σκέψεις που νομίζω ότι πραγματικά τις έχουμε κάνει όλοι αυτά τα τελευταία 24ωρα.

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο… Όσο και να συμπαρασταθούμε, τα λόγια δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να απαλύνουν αυτόν τον πόνο. Αυτό το βάθος του πόνου της ψυχής που θρηνεί αυτή τη στιγμή τον χαμό ενός νέου ανθρώπου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Νέο θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη νεαρός ποδοσφαιριστής

Σοκαριστικές εικόνες και μαρτυρίες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία, που εκτυλίσσεται στα Τέμπη μετά τη σφοδρή σύγκρουση του σιδηροδρομικού σταθμού, που είχε ως κατεύθυνση του τη Θεσσαλονίκη.

Για την ώρα ο αριθμός των νεκρών ξεπερνάει τους 40 και όπως έχει γίνει γνωστό υπάρχει μεγάλη λίστα με αγνοούμενους και σορούς, που αναμένεται να ταυτοποιηθούν μέσω του DNA (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τις μηνύσεις από τις οικογένειες των θυμάτων).

Η κατάσταση λοιπόν είναι πολύ κρίσιμη για τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και για όσους αναζητούν τα παιδιά τους. Ανάμεσα σε αυτούς άνηκαν μέχρι πριν λίγο οι γονείς του ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη, τον οποίο και αναζητούσαν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/3 όμως έγινε γνωστό, πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Θεσπρώτου είναι ένας ακόμη από τους νεκρούς του δυστυχήματος.

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.
Καλό παράδεισο!», αναγράφει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Αδαμάκης - Πέθανε

Ιορδάνης Αδαμάκης