Αναβολή στην αναβολή - Η ανακοίνωση του Αργυρού για τον ημιτελικό και τον τελικό του The Voice

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αναβολή στην αναβολή - Η ανακοίνωση του Αργυρού για τον ημιτελικό και τον τελικό του The Voice

Μετά την τραγωδία στην κοιλάδα των Τέμπων, 20 χλμ μόλις έξω από την Λάρισα, που ακόμη ψάχνουν να βρούν όλους τους επιβάτες (δείτε εδώ μαρτυρίες οικογενειών), ολόκληρο το πρόγραμμα της τηλεόρασης έχει αλλάξει, διότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές έδωσαν την σκυτάλη στην ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζουν όλα! Έκτακτη ανακοίνωση από το STAR - Τι συνέβη

Από το βράδυ της Τρίτης (28/2) μετά την γνωστοποίηση της τραγωδία, όλες οι τηλεοπτικές σειρές έχουν αναβληθεί και σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, όσα επεισόδια χάθηκαν αναμένεται να προβληθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μέσα στα προγράμματα που θα κοπούν επίσης είναι και το The Voice.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την συνάντηση που έγινε χθες στα γραφεία του ΣΚΑΙ, σχετικά με την προβολή του talent show, αποφασίστηκε πως την θέση του The Voice θα πάρει το Survivor all star, έτσι ώστε να δει το τηλεοπτικό κοινό την αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί).

Η ανακοίνωση για την αναβολή του The Voice

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο ημιτελικός του «The Voice» δεν θα βγει στον αέρα το Σάββατο 4/03, αλλά την Παρασκευή 10/03. Ο μεγάλος τελικός του μουσικού σόου θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 11/03, όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο.

Η ανακοίνωση για την αναβολή του the voice

Να υπενθυμίσουμε ότι ούτε το J2US θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου και αυτό το έκανε γνωστό ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τόσο άδικα και τόσο σκληρά τις ζωές συνανθρώπων μας, ανάμεσά τους τόσα νέα παιδιά που ξεκινούσαν με όνειρα τη ζωή τους, αποφασίσαμε πως αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει» αναφέρει αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2US να “σιγήσει”, τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας».

Και καταλήγει ο Νίκος Κοκλώνης: « Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους».

Η ανακοίνωση του Νικου Κοκλώνη για το Just