Τραγωδία Τέμπη: Νεκρή η μητέρα Έλληνα ηθοποιού - Ταξίδευε στο 2ο βαγόνι

Είχε κατέβει στην Αθήνα για να περάσει το τριήμερο με το γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Τέμπη: Νεκρή η μητέρα Έλληνα ηθοποιού - Ταξίδευε στο 2ο βαγόνι

Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μετρά ήδη 57 θύματα και πάνω από 50 αγνοούμενους. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και μια 55χρονη γυναίκα, μητέρα Έλληνα ηθοποιού. Επέστρεφε από τις διακοπές της και επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι από το οποίο μόνο ένας άνθρωπος κατάφερε να βγει ζωντανός.

Αυτός ο ηθοποιός θρηνεί τη μητέρα του

Η άτυχη γυναίκα είχε κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να περάσει μαζί με τον γιο της το τριήμερο σύμφωνα με την ενημερωτική εκπομπή του STAR της Παρασκευής.

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης είχε μοιρασθεί από την πρώτη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους την αγωνία για την τύχη της μητέρας του. Μόλις έμαθε για το δυστύχημα ανέβασε σχετική ανάρτηση. Χθες αργά το απόγευμα έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου της. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και με δύο λέξεις τα είπε όλα: «Άδειο σπίτι...».

Δείτε επίσης: Στο φως η αλήθεια - Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του σταθμάρχη

Νεκρός και ο ανιψιός άλλου ηθοποιούς πολύ γνωστού στην τηλεόραση

Οι αποκαλύψεις που γίνονται για τα αίτια της σύγκρουσης συγκλονίζουν. Μάλιστα ένας από τους τραυματίες προχώρησε σε μία σοκαριστική καταγγελία αναφέροντας ότι έχουν έρθει στα αυτιά του μαρτυρίες ότι το μοιραίο βράδυ είχε στηθεί πάρτι στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά, γονείς και συγγενείς σπαράζουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου βρίσκονται σακούλες με μέλη και απανθρακωμένους.

Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ο ανιψιός γνωστού Έλληνας ηθοποιού. Ο λόγος για τον 29χρονο Δημήτρη, ανιψιό του Νίκο Σταυρακούδη.

Ο ίδιος τον αποχαιρέτησε και δημόσια με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μισό σε βρήκανε στα συντρίμμια Δημήτρη . Ήσουν μόνο 29 Είχες μόνο ζωή και όνειρα. Καλό σου «ταξίδι» ανιψιέ», έγραψε χαρακτηριστικά.