Εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με την... - Η Αμάντα Γεωργιάδη αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της

«Για μένα η Eurovision ήταν μια once in a lifetime φάση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @amandatenfjord)
(instagram / @amandatenfjord)

Η Αμάντα Γεωργιάδη σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα αναφέρθηκε στην ζωή της και σε κάποιες άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Η γνωστή σε όλους μας από την συμμετοχή της στην Eurovision εκπροσωπόντας την χώρα μας (δείτε εδώ ποιοι δεν μας ψήφισαν) αναφέρθηκε στις σπουδές, την καταγωγή της, αλλά και την μεγαλύτερη αδυναμία που είχε.

Επιπλέον, η Αμάντα Γεωργιάδη κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του εάν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision με καλύτερη ομάδα και τραγούδι.

Οι αποκαλύψεις της Αμάντα Γεωργιάδη

Πώς ήταν η εμπειρία του πρώτου σου tour; Τι σε ενθουσίασε και τι σε δυσκόλεψε;

Μου άρεσε το γεγονός ότι έκανα για πρώτη φορά τις δικές μου συναυλίες εκτός Νορβηγίας, αλλά αυτό που με τρέλανε είναι το γεγονός ότι fans μου από όλες τις χώρες ήξεραν τα τραγούδια μου. Ήταν μοναδικό το συναίσθημα να τους βλέπω από κάτω να τραγουδούν κάθε στίχο. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν οι πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο για να πάμε από τη μία χώρα στην άλλη. Φοβάμαι το αυτοκίνητο και την ταχύτητα και όταν δεν οδηγώ εγώ νιώθω λίγο περίεργα.

Σου έχει λείψει η Ελλάδα;

Πάρα πολύ. Έχω να έρθω από τον περασμένο Σεπτέμβριο και περιμένω πώς και πώς ελπίζοντας ότι ο καιρός θα είναι καλός, γιατί εδώ, στη Νορβηγία, έχει πολύ κρύο.

Αυτά που μου έχουν λείψει περισσότερο είναι πρώτα από όλα η γιαγιά μου, που ζει στα Γιάννενα, το σουβλάκι και η θάλασσα.

Θα σκεφτόσουν να αφήσεις τη Νορβηγία και να ζήσεις μόνιμα στην Ελλάδα;

Θα το ήθελα, αλλά σκέφτομαι ότι όλοι οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι είναι εδώ και νιώθω ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να τους αφήσω. Δεν μου αρέσουν οι τόσο μεγάλες αλλαγές, είμαι άνθρωπος της σταθερότητας. Ίσως να το σκεφτόμουν πολλά, πολλά χρόνια μετά, όταν θα έχω μεγαλώσει αρκετά.

Έχεις σπουδάσει ιατρική και εξασκείς το επάγγελμα. Πώς τα συνδυάζεις με το τραγούδι;

Εδώ και πολλά χρόνια κάνω και τα δύο παράλληλα. Προσπαθώ να τα συνδυάζω και προς το παρόν τα καταφέρνω μια χαρά. Πριν λίγο καιρό τελείωσα τη σχολή ιατρικής και τώρα εργάζομαι σε ένα ιατρείο ως family doctor. Περιμένω να ξεκινήσω την ειδικότητά μου, που είναι περίπου 5 χρόνια.

Ποιες ειδικότητες σε ενδιαφέρουν;

Σκέφτομαι τη γυναικολογία και την καρδιολογία, αλλά θα μου άρεσε να κάνω γενική ιατρική για να γίνω κι επίσημα family doctor. Ο οικογενειακός γιατρός εδώ στη Νορβηγία είναι τεράστια υπόθεση και εμένα μου αρέσει αυτή η συχνή επαφή που ξέρω ότι θα έχω με τους ασθενείς μου.