Ο γιος του τον επισκέφθηκε στην δουλειά - Η τρυφερή φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με τον μικρό Αχιλλέα

Του έχει αδυναμία κι είναι ολοφάνερο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Άκης Πετρετζίκης με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, μιας και έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδάκια, τα οποία αποτελούν φυσικά την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο σεφ μάλιστα, πριν μερικές μέρες, είχε βρεθεί στην πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας του Alpha και μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την ζωή του (δείτε εδώ μια υπέροχη φωτογραφία με την κορούλα του).

«Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν. Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα».

Η φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του

Μπορεί να αναφέρεται συχνά για την οικογένειά του στις κάμερες όμως ακόμα πιο συχνά μοιράζεται κοινά τους στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος ήταν μάλιστα μασκαρεμένος.

«Σήμερα στην κουζίνα του Kitchen Lab ήρθε ένα τερατάκι...», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Άκης Πετρετζίκης και φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια!