Τραγωδία Τέμπη: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο» - Στιγμές απόγνωσης για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και γι αυτό έμπαινε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο» - Στιγμές απόγνωσης για την Σίσσυ Χρηστίδου

Με την τραγωδία στα Τέμπη ασχολήθηκε η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της άλλαξε ροή και μετέφερε όλο το κλίμα του πολύνεκρου δυστυχήματος που αφαίρεσε τη ζωή 57 ανθρώπων, και έκανε όλη την Ελλάδα να θρηνεί.

Οικογένειες που έχασαν, γονείς, παιδιά, φίλους και συντρόφους βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Μάλιστα, το πλατό βρέθηκε ο πατέρας κοπέλας του 26χρονου Δημήτρη που μέχρι και σήμερα αγνοείται. Τα λόγια του συγκλονίζουν με τον ίδιο να καταρρέει μπροστά στην κάμερα.

Σε συζήτηση λίγο νωρίτερα που είχε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρο Τζαμπαζλή, αποκάλυψε το δικό της γολγοθά που βίωσε με το που ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης 1/3.

Αποκάλυψε χαρακτηριστικά ότι ο αδερφός της θα έπαιρνε το εν λόγω τρένο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς φοβόταν τα αεροπλάνα. Για καλή του τύχη ωστόσο έχασε το δρομολόγιο!

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για τον αδερφό της που σοκάρει

«Και ο αδερφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο. Φοβάται τα αεροπλάνα και ανεβοκατεβαίνει με το τρένο συνεχώς. Θέλω να σας πω ότι είχα αυτές τις στιγμές της απόγνωσης, γιατί κοιμήθηκα με αυτήν την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν το πρόλαβε. Θέλω να σας πω ότι ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και γι αυτό έμπαινε στο τρένο. Αλλά ο αδερφός μου έχει άγνοια», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το έχουμε νιώσει κι άλλες φορές αλλά τα χαμόγελα τώρα πιο πολύ από ποτέ δεν μπορούν να βγουν. Τραγικές στιγμές, όλη τη βδομάδα είχαμε ένα μούδιασμα. Παρακολουθούμε τους τραγικούς πρωταγωνιστές.

Οι μέρες που ακολουθούν είναι η κορύφωση, με τις κηδείες, με σφραγισμένα φέρετρα. Οι εικόνες δεν είναι αντιμετωπίσιμες. Εμείς, μέσα από εδώ θα προσπαθήσουμε να δώσουμε βήμα στους ανθρώπους αυτούς», είπε νωρίτερα στην έναρξη της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου.