Υπέστη εγκεφαλικό και άφησε την τελευταία του πνοή - Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Θλίψη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή Instagram
Πηγή Instagram

Απέραντη θλίψη επικρατεί στο hollywood με το θάνατο γνωστού ηθοποιού, ο οποίος στις 18 Φεβρουαρίου επέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και από τότε βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του η οποία πήρε την απόφαση να τον βγάλει από την υποστήριξη που τον κρατούσε στη ζωή.

Η ανακοίνωση για το θάνατο του ηθοποιού

«Με μεγάλη θλίψη και στεναχώρια πρέπει να ανακοινώσω πως ο ηθοποιός Tom Sizemore, ηλικίας 61 ετών, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στο νοσοκομείο St Joseh’s Burbank. Στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του Paul και τα δίδυμα αγόρια του Jayden και Jagger (17 ετών)», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Ο λόγος για τον Τομ Σάιζμορ, ο οποίος ήταν 61 ετών και τον είχαν αγαπήσει για τη συμμετοχή του τις ταινίες «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» και «Black Hawk Down».

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από το χαμό του μεγάλου μου αδελφού Τομ», δήλωσε ο αδελφός του Πολ. «Ήταν πιο μεγάλος κι από την ίδια τη ζωή. Επηρέασε τη ζωή μου πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο» πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως πέθανε και μέλος του συγκροτήματος Pulp.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Τομ Σάιζμορ γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Μια από τις πρώτες του εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία του Όλιβερ Στόουν «Γεννημένος την 4η Ιουλίου (Born on the Fourth of July)» το 1989. Λίγες ώρες πριν το εγκεφαλικό, είχε μοιραστεί στο instagram μια φωτογραφία του από τα παρασκήνια της αστυνομικής ταινίας «Heat» του 1995 μαζί με τους ηθοποιούς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert DeNiro), Βαλ Κίλμερ (Val Kilmer), Ντάνι Τρέχο (Danny Trejo) και Τζον Βόιτ (Jon Voight).