Τέμπη: Εκείνος δεν βγήκε στη σκηνή αλλά εκείνη άνοιξε κανονικά το μαγαζί - Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Παόλα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Όλη η Ελλάδα είναι επηρεασμένη από την τραγωδία στα Τέμπη και για τρεις συνεχόμενες ημέρες είχε κηρυχθεί εθνικό πένθος από τον Πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα πολλές από τις εκπομπές, τις εκδηλώσεις και τις εμφανίσεις των διασήμων και των καλλιτεχνών γενικότερα να μην πραγματοποιηθούν ως ένδειξη συμπαράστασης (δείτε εδώ τη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη).

Υπήρξε, όμως, μία μικρή αναταραχή σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα όσον αφορά τον Γιάννη Πλούταρχο και την Παόλα (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ της κόρη της με τον σύντροφό της). Οι δυο τους εμφανίζονται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και τραγουδούν μαζί, αλλά δεν κράτησαν την ίδια στάση απέναντι σε αυτό το δυστύχημα.

Τι συνέβη με την Πάολα και τον Πλούταρχο μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως το Σάββατο 4/3 δεν θα βρισκόταν στη σκηνή, παρόλο που η συνάδελφός του βγήκε κανονικά να τραγουδήσει. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Πάολα επέλεξε να τραγουδήσει κανονικά με στόχο να συγκεντρώσει τα έσοδα και να τα διαθέσει στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου βρίσκονται πολλά από τα θύματα της σύγκρουσης των δύο τρένων.

«Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετέχω απόψε στο πρόγραμμα του Fever», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Γιάννη Πλούταρχου.

Γιάννης Πλούταρχος Τέμπη
Instagram / Γιάννης Πλούταρχος

Μάλιστα, εκείνη επιβεβαίωσε την είδηση πως θα δώσει τα χρήματα που συγκέντρωσε με μία ανάρτησή της στο Tik Tok: «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.