Πετούσαν δακρυγόνα σε εκείνη και την κόρη της: «ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΝΑΝΔΡΟΙ» - Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση στην πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη

Η οργισμένη ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πετούσαν δακρυγόνα σε εκείνη και την κόρη της: «ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΝΑΝΔΡΟΙ» - Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση στην πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη

Την Κυριακή 5/3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μία πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα (δείτε εδώ την συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη) και σε αυτή βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση, μαζί με την μικρή της κόρη, στην προσπάθειά τους να αφήσουν ένα μαύρο μπαλόνι στον ουρανό, δείχνοντας την συμπαράστασή της στα θύματα και στις οικογένειές τους για όλο αυτό το θρήνο και τον πόνο που βιώνουν.

Κάποια στιγμή, όμως, οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν δίπλα τους, άρχισαν να τους πετούν δακρυγόνα και αυτό, φυσικά, εξόργισε την ηθοποιό, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το περιστατικό και πρόσθεσε στη λεζάντα ένα κείμενο "κόλαφο".

Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση για τα δακρυγόνα που πετούσαν στην πορεία για τα Τέμπη

«Ξεφτιλισμένοι/ μας πήξατε στα χημικά! Κατεβήκαμε με τα παιδιά μας δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και μας ρίξατε όλη τη λυγμένη χημεία της αποθήκης σας! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΝΑΝΔΡΟΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

«Ρε καθίκια, είστε χυδαίοι»

«Ειστε χυδαιοι, διάγγελμα της ντροπης, χρησιμοποιώντας τους συγγενεις των θυματων, για να μας υποδείξεις ποσο «αμεσα» επενέβη η πολιτικη προστασια… τονίζοντας με στομφο κ παυσεις τις λεξεις κλειδια , να μεινει στο μυαλο του λαουτζικου οτι τα εκανες καλυτερα απ τους προηγουμενους. Καταδεικνύοντας ως ενοχο μονο τον σταθμαρχη. Ουτε λεξη για τις ελειψεις, την μηδαμινη σήμανση, τις χαλασμενες ραγες που ειναι στην ευθυνη του ελληνικου δημοσιου..
στη δουλεια μου αυτος ο μονολογος του Πρωθυπουργου χθες, λεγεται επιβολη συνειδησιακών δεδομενων. Δλδ σου αραδιαζω καποιες πληροφοριες τονιζοντας με παυσεις αυτα που θελω να κρατησεις. Γκεμπελς κανονικος .
Την ωρα που ακομα εχουμε αγνοουμενους στον τοπο του κρατικου εγκληματος λογω αμελειας, ο τυπος κανει προεκλογικη δηλωση μεσα στα μουτρα μας κ ντραπηκε κ η ντροπη.
Ειναι βαθυ το παρακρατος τους, οι ηθικες τους αξιες ομοιάζουν μ αυτες των μαφιόζων-εκβιαστων, κ η σκοτεινη τους ψυχη μαυριζει τον ουρανο μας πολυ καιρο τωρα…
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.. Ο ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;;!! Σας παρακαλαγανε οι εργαζομενοι για μονιμες προσληψεις κ χρηματοδοτηση για συντηρηση κ τους γραφατε ολους…Κ τι , να του πουμε κ μπραβο του υπουργου που παραιτηθηκε;;;!! Εγω απορω πως ξυπναει κ κοιμαται απ τις τυψεις..(τις ποιες;; Λεμε τωρα).. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
Το διαγγελμα της ντροπης ειναι πραγματικα το καλυτερο αυτογκολ που εχετε κανει..
Απορω πως τολμησε να παει στον τοπο του εγκληματος κ πως του το επετρεψαν οι επιζήσαντες…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ»

undefined

Αν το παιδι σου ηταν σ αυτο το τρενο, θα ησουν εκει, απεναντι μας , ή διπλα μας? .. φιλε αστυνομικε που κρατας την ασπιδα απεναντι μας, στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι, στο ιδιο τρενο επιβατες… ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

undefined

Αίσχος, ντροπή και θυμό. Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό που μας διασύρει στην Ευρώπη και όχι μόνο. Η αγαπημένη μου Κική Δημουλά με τις ατέλειωτες συζητήσεις σε ένα αντίστοιχο άσχημο περιστατικό μου είχε απαντήσει πολύ εύστοχα 'Η Ελλάδα δεν είναι σοβαρή χώρα' θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας και τότε θα πάψεις να γκρινιάζεις για όσα στραβά συμβαίνουν καθημερινά. Πόσες φορές την μνημονεύω!!

undefined