Τιτίκα Στασινοπούλου: «Πηδ… που πηδ… γιατί δεν...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα για την ηθοποιό στον αέρα της ΕΡΤ

Με αφορμή;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τιτίκα Στασινοπούλου: «Πηδ… που πηδ… γιατί δεν...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα για την ηθοποιό στον αέρα της ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Κυριακής (5/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένη η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα ξέσπασε εναντίον γνωστών ηθοποιών (δείτε εδώ σε ποιούς) μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για τη σειρά «Δύο Ξένοι», ενώ οι παρουσιαστές «πάγωσαν» προς στιγμήν όταν η ίδια αναφέρθηκε στην ατάκα που έλεγε υποτίθεται στην άλλη της κόρη στη σειρά.

Οι παρουσιαστές, με το που άκουσαν την ατάκα της ηθοποιού, έμειναν άναυδοι, γιατί δεν περίμεναν να ακούσουν κάτι τέτοιο από το στόμα της Τιτίκας Στασινοπούλου.

Η ατάκα της Τιτίκας Στασινοπούλου που όλοι έμειναν άναυδοι

«Ήταν άδικο που η σειρά δεν συνεχίστηκε. Ήταν να πάει και την επόμενη χρονιά, αλλά κάποιοι ηθοποιοί δεν ήθελαν να συνεχίσουν. Θεώρησαν ότι προχώρησαν και ήθελαν έναν εντελώς πρώτο ρόλο δικό τους.

Θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος και θα υπήρχε και ο ρόλος της κόρης μου, της άλλης. Αυτή που λέμε “πηδ… που πηδ… γιατί δεν πας στην τηλεόραση;”», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου, με τους παρουσιαστές να παγώνουν προς στιγμήν.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Ο Νίκος ήταν πολύ συνεπής, χαριτωμένος και πολύ καλή ψυχή. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τιτίκα Στασινοπούλου, έιναι από τους ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με μεγάλους αστέρες της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου, μέσα σε αυτούς ήταν και ο Παπαμιχαήλ με την Βουγιουκλάκη.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής. Πώς ήταν σαν χαρακτήρας;

Πικραμένος. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ήταν ο έρωτας της ζωής του. Έβγαινε έξω με παρέες κ.λπ., αλλά πριν γυρίσει σπίτι, έκανε πάντα μια στάση στο θέατρό της για να τη δει. Αλλά ήταν γενικά ανταγωνιστικός και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάφεραν να τα βρουν τελικά. Υπήρχε μια σχέση αγάπης-μίσους μεταξύ τους!

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ χωρισμός

Η Ζωή Λάσκαρη τι άνθρωπος ήταν; Υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ σας ή γενικότερα με τους ηθοποιούς;

Και να υπήρχε ανταγωνισμός, εκείνα τα χρόνια ήταν παρασκηνιακός! Με τη Ζωή, την οποία εγώ αποκαλούσα «Ζουζού», είχαμε πολύ καλές σχέσεις αν και σαν χαρακτήρες ήμασταν εντελώς αντίθετες. Εκείνη ήταν «γλεντζού», της άρεσαν πολύ οι κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ εγώ ήμουν πιο ήπιων τόνων και μου άρεσε η ησυχία μου. Τα καμαρίνια μας ήταν δίπλα δίπλα και οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές, αν και κράτησαν για όσο διήρκησαν τα γυρίσματα της ταινίας, ίσως και για λίγο καιρό αργότερα.

Παρ' όλα αυτά, μετά τα γυρίσματα βγαίναμε πού και πού σε κανένα ταβερνάκι, οπότε την είχα γνωρίσει και λίγο πιο προσωπικά, απλά δεν ήμουν πολύ του «έξω» και γι' αυτό δεν κρατήσαμε επαφές, μετέπειτα. Ωστόσο, παρόλο που προτιμούσα να μην είναι το «κέντρο της ζωής μου» το να βγαίνω έξω και να διασκεδάζω και διατηρούσα πάντα ένα πιο χαμηλό προφίλ, ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα με συνεργάτη μου. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον χώρο, δεν έχω τσακωθεί με κανέναν, ποτέ!