Βέρα Μακρομαρίδου: «Μου έστειλαν "Και εμένα με έδερναν, δεν πειράζει"» - Σοκάρει η ηθοποιός με τις αποκαλύψεις για ξυλοδαρμούς

«Δεν έχω λόγια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βέρα Μακρομαρίδου: «Μου έστειλαν

Το μεσημέρι της Κυριακής (5/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βέρα Μακρομαρίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που βρίσκεται μέσα στους πρωταγωνιστές του Σασμού (δείτε εδώ τις εξελίξεις) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για την δραματική σειρά του Alpha, την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Επιπλέον, η Βέρα Μακρομαρίδου έκανε λόγο για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και την δύσκολη αντιμετώπιση των γονιών της, οπυ τους έχασε σε πολύ μικρή ηλικία.

Οι δηλώσεις της Βέρας Μακρομαρίδου για την ζωή της

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί μηνύματα απο κακοποιημένες γυναίκες, κάποια εκ των οποίων τη σόκαραν.

«Η Άσπα στον Σασμό περνάει τα ζόρια της, η ελπίδα της είναι στο Μύρωνα και στον έρωτα. Για την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν η Άσπα μού έστελναν ότι “και εμένα μου έχει συμβεί, είναι μεμονωμένο περιστατικό, μια φορά το έκανε, κι εσύ δεν είσαι αγία, γύρνα στον άντρα σου, δεν ήταν τίποτα”.

Από δύο γυναίκες ήταν αυτά τα σχόλια. Και ότι “κι εμένα ο σύζυγός μου με έχει δείρει μια φορά, δεν έγινε και κάτι”, αυτό ήταν το απογοητευτικό», είπε μεταξύ άλλν η Βέρα Μακρομαρίδου για το ρόλο της στο Σασμό.

«Είχα κάνει κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες, ήταν μια ωραία εμπειρία. Στεναχωρήθηκα, αλλά κατάλαβα τους λόγους που δεν με επέλεξαν. Νομίζω ότι ήταν για το ρόλο της Δρόσως», αποκάλυψε.

Σχετικά με την ταργωδία στα Τέμπη είπε: «Νιώθω ότι είμαι σε ένα κράτος που δεν με προστατεύει. Νιώθω ότι ο οποιασδήποτε θα μπορούσε να ήταν μέσα σε αυτό το τρένο. Δεν θεωρώ ότι ήταν ανθρώπινο λάθος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ευθύνεται ο σταθμάρχης. Λυπάμαι, δεν έχω λόγια γι΄αυτό. Να θυμόμαστε ότι όλοι είμαστε περαστικοί», ανέφερε η Βέρα Μακρομαρίδου.