Μίλτος Τεντόγλου: «woof woof...Το ΠΗΡΑΜΕ!» - Αποθέωση για τον αθλητή από τους τουιτεράδες

«Ο Μιλτάνθρωπος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μίλτος Τεντόγλου: «woof woof...Το ΠΗΡΑΜΕ!» - Αποθέωση για τον αθλητή από τους τουιτεράδες

Μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη του Μίλτου Τεντόγλου στον Ευρωπαϊκό τελικό του άλμα εις μήκος (δείτε εδώ το βίντεο) οι χρήστες του twitter δεν μπορούσαν αντο αφήσουν ασχολίαστο, διότι είναι κάτι που φέρνει μόνο χαρά και ελπίδα στην Ελλάδα μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων στην Λάρισα.

Μιλώντας για τον αγώνα ο Μίλτος Τεντόγλου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός, ήταν και το πρωϊνό ξύπνημα. Προσπάθησα για το καλύτερο και είχα ένα μεγάλο άλμα, αλλά άκυρο. Συνήθως πηδάω περισσότερο στο πρώτο άλμα κι εάν ήταν βραδινός ο αγώνας θα έκανα σίγουρα 8.50 μέτρα.

Δεν είμαι ανίκητος, στα ευρωπαϊκά, οκ είμαι, αλλά σήμερα θα μπορούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν ο καλός εαυτός μου. Έτσι είναι οι αγώνες. Τα φαβορί χάνουν και τα αουτσάιντερ, μπορεί να κάνουν κάτι καλό. Το Πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στην Βουδαπέστη».

Τα σχόλαι των τουιτεράδων για τον Τεντόγλου και την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Τουρκία

Στήριγμα του η σύντροφος του

Όπως φαίνεται ο Μίλτος Τεντόγλου διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του. Εκτός από το Χρυσό μετάλλιο, έχει βρει και τον χρυσό στην προσωπική του ζωή. Στήριγμα του είναι η σύντροφος του, Πηνελόπη Γκιώνη, αθλητικογράφος στο επάγγελμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να συγκατοικήσουν.

Ο αθλητισμός είναι εκείνος που τους έφερε κοντά. Γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2021 στο Τόκιο, όπου εκείνος βρισκόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ εκείνη για επαγγελματική αποστολή. Η συνάντηση τους έμελλε να εξελιχθεί σε έναν όμορφο έρωτα.