20 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision - Αγνώριστη μετά τις πλαστικές η Σερτάμπ

Δείτε πως είναι σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
20 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision - Αγνώριστη μετά τις πλαστικές η Σερτάμπ

Πολλά ονόματα έχουμε δει να συμμετάσχουν όλα αυτά τα χρόνια στο διαγωνισμό μουσικής, Eurovision με πολλούς να ξεχωρίζουν στη συνέχεια της καριέρας τους, ακόμα και αν δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη ή έστω να φτάσουν πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις

Μια συμμετοχή, που είχε ωστόσο ξεχωρίσει και κανείς δεν ξεχνάει είναι αυτή της Τουρκίας πριν από 20 χρόνια με τη Σερτάμπ από την Τουρκία και το Every Way That I Can να ξεσηκώνει το κοινό, όπως κανείς άλλος.

Στη συνέχεια της πορείας της η τραγουδίστρια συνέχισε να κάνει ντόρο και να απασχολεί αφού έκανε συνεργασίες, που έμειναν αξέχαστες, όπως αυτή με τη Μαντώ, τον Ρίκι Μάρτιν, τη Ρουσλάνα (δείτε εδώ τις σπαρακτικές δηλώσεις της Ρουσλάνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία).

H σημερινή εμφάνιση της Σερτάμπ 20 χρόνια μετά τη Eurovision

Σήμερα η Σερτάμπ τόσα χρόνια μετά από τη συμμετοχή της στη Eurovision εξακολουθεί να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι, κάτι που φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instgaram με την ίδια να έχει αλλάξει αρκετά.

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η Σερτάμπ Ερενέρ (Sertab Erener, Κωνσταντινούπολη, 4 Δεκεμβρίου 1964) είναι Τουρκάλα τραγουδίστρια και συνθέτρια. Κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2003 συγκεντρώνοντας συνολικά 167 βαθμούς. Η Σερτάμπ κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Every Way That I Can σε όλη την Ευρώπη και είχε μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζει να ηχογραφεί τραγούδια στα Αγγλικά και στα Τουρκικά και το επόμενο της σινγκλ Here I Am έγινε επιτυχία και έξω από τα σύνορα της Τουρκίας.

Στο Διαγωνισμό Congratulations για τα 50 έτη της Eurovision, η Σερτάμπ με το Every Way That I Can κατέλαβε την 9η από τις 15 θέσεις.