«Προσεύχομαι...» - H συγκινητική ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με τη μικρή της κόρη, Σιέννα

Με αφορμή όσα τραγικά συνέβησαν στα Τέμπη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ δύσκολες στιγμές ζει όλη η Ελλάδα μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην περιοχή των Τεμπών με τις οικογένειες των θυμάτων να ταυτοποιούν και επίσημα πλέον το θάνατο των παιδιών τους, προχωρώντας μάλιστα στις πρώτες κηδείες.

Όπως είναι φανερό μέσα από όσα προβάλλονται στα μέσα και στην τηλεόραση η συναισθηματική φόρτιση όλων είναι μεγάλη και ειδικότερα όσων έχουν φέρει στον κόσμο παιδιά.

Μέσα από αναρτήσεις στα social media βλέπουμε το θλιβερό κλίμα, που επικρατεί με την Αθηνά Οικονομάκου, ως μητέρα 2 παιδιών να κάνει την Κυριακή 5/3 μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο instagram με την μικρή της κόρη (δείτε εδώ το σπαραγμό πατέρα για το θάνατο της 28χρονης κόρης του).

Το τρυφερό βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου με την κόρη της Σιένα

«Μόνο τα παιδάκια μου δίνουν δύναμη αυτές τις μέρες, όσο σκέφτομαι αυτές τις μανούλες προσεύχομαι», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η συγκίνηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τα δύο της παιδιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια Σου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11/2 η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την πορεία της στην υποκριτική και την μητρότητα, χωρίς να κρύβει την συγκίνησή της -δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Μιχόπουλο.

«Ο Μάξιμος είναι 4,5 ετών και η Σιένα είναι 1,5 έτους. Περνάμε πολύ όμορφες στιγμές, όπως όλα τα αδέλφια, έτσι και εμείς περνάμε από όλες τις διακυμάνσεις και εμείς το διασκεδάζουμε. Είναι πιο εύκολα τα πράγματα τώρα και το δεύτερο παιδί ήταν πιο εύκολο εξαρχής. Στο δεύτερο παιδί ήμουν και εγώ διαφορετική, πολύ πιο ήρεμη, πολύ πιο σίγουρη, ένιωθα πιο ασφαλής, πιο έμπειρη, δεν πάθαινα πανικούς. Μπήκα πιο εύκολα στην δουλειά, λιγότερες ενοχές», είχε εξομολογηθεί πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα. Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο.

Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω», είπε χαρακτηριστικά.