Τέμπη: «Ήμουν άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά...» - Η ανακοίνωση του Βέρτη για την εμφάνισή του στα μπουζούκια λίγο μετά την εθνική τραγωδία

Όσα είπε επί σκηνής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Ήμουν άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά...» - Η ανακοίνωση του Βέρτη για την εμφάνισή του στα μπουζούκια λίγο μετά την εθνική τραγωδία

Μεγάλος ''σάλος'' έχει δημιουργηθεί μετά το περασμένο Σαββατοκύριακο και την απόφαση πολλών τραγουδιστών να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στα μπουζούκια και άλλων να τις συνεχίσουν λίγο μετά την Τραγωδία, που συνέβη στα Τέμπη.

Γενικότερα μέχρι την Παρασκευή 3/3 υπήρχε και επίσημα από την κυβέρνηση κηρυγμένο εθνικό πένθος και έτσι από το Σάββατο 4/3 και στο εξής ήταν στην κρίση των καλλιτεχνών και των μαγαζιών το αν θα λειτουργήσουν τα νυχτερινά κέντρα.

Μαζί με την Πάολα λοιπόν και ο Νίκος Βέρτης αποφάσισε να παραστεί στην πίστα και μάλιστα μέσα από το βίντεο, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 6/3 στο Breakfast at star έγιναν γνωστές και οι δηλώσεις του σχετικά με το, που θα πήγαιναν τα έσοδα της βραδιάς (δείτε εδώ γιατί αρνήθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος να τραγουδήσει μαζί με την Πάολα).

Η ανακοίνωση του Νίκου Βέρτη για τη δωρεά του στα θύματα της Τραγωδίας των Τεμπών

«Ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δε γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε , επειδή ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο όμορφα γίνεται.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να το πούμε γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ», είπε ο Νίκος Βέρτης.