«Καλή τύχη...» - Η πρώτη αντίδραση του Καράβα στις έντονες φήμες για τη νέα εκπομπή της Βίκυ Καγιά

Ήταν μαζί στο GNTM, αλλά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα (6/3) η κάμερα του Happy Day εντόπισε το Γιώργο Καράβα σε βραδινή του έξοδο με το μοντέλο - παρουσιαστή να κάνει δηλώσεις για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, με τον ίδιο να εντυπωσιάζει μέσα από την παρουσία του στο GNTM.

Mπορεί στον περσινό κύκλο να τον είδαμε να έρχεται αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τη Βίκυ Καγιά, ωστόσο είναι γνωστό, πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι με τον Καράβα να σχολιάζει όσα ακούγονται και για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς (ο άγνωστος τσακωμός του Καράβα με την Καγιά στο GNTM5).

Ο Καράβας μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και σε όσα γράφονται σχετικά με το όνομα της Καγιά και την αποχώρησή της από το GNTM, καθώς τη θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Star. Το μοντέλο λοιπόν την ευχήθηκε καλή τύχη, χωρίς να διαψεύδει, ούτε να επιβεβαιώνει τίποτα...

Το σχόλιο του Γιώργου Καράβα για τη πιθανή απουσία της Βίκυς Καγιά από τον νέο κύκλο του GMTM

«Το GNTM δεν ξέρω αν συνεχίζεται. Δεν έχω κάτι νεότερο, οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω ναι ή όχι. Η σχέση μας με τη Βίκυ Καγιά είναι τέλεια, είμαστε φίλοι, είναι γνωστό νομίζω γενικότερα. Καλή τύχη (αν κάνει το πρωινό του Star).

Είναι κάτι που έχει ξαναπροταθεί και ξαναερωτηθεί στο παρελθόν. Στην παρούσα φάση, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά, why not?», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Όσα λέγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά με τον Star

Και ενώ λοιπόν είχε δοθεί η εντύπωση, πως η Καγιά θα κάνει μια παύση από τα τηλεοπτικά και το Star, μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τρίτη 7/2 επιβεβαιώθηκε, πως το κανάλι θέλει την Καγιά και πως εκείνη στηρίζει την καλή σχέση, που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια με τον σταθμό.