«Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με το θάνατο...» - ''Ραγίζει'' καρδιές η ανάρτηση της Μακέδου για τα θύματα από την τραγωδία στα Τέμπη

Με αφορμή τη δική της μάχη με τον καρκίνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Reggina Makedou
Instagram / Reggina Makedou

Τις τελευταίες ημέρες τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις σχετικές με την Τραγωδία, που συνέβη στα Τέμπη με το πανελλήνιο να συγκλονίζεται με τους τόσους πολλούς και άδικους θανάτους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι, που ένιωσαν ανείπωτη οργή για κράτος (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το σταθμάρχη).

Τόσο όσο γνώριζαν τα θύματα και τις οικογένειες εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ενώ παράλληλα καθηλώνουν και άτομα, τα οποία έχουν φτάσει κοντά στο θάνατο, από άλλα αίτια, αλλά εν τέλει έχουν βγει νικητές.

Ένα από αυτά λοιπόν, είναι η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μέσα από το instagram έχει κάνει γνωστό τον αγώνα, που έδωσε με τον καρκίνο, με τη νέα της ανάρτηση την Κυριακή 5/3 να είναι κυριολεκτικά γροθιά στο μαχαίρι.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την Τραγωδία στα Τέμπη

«Όχι δεν μπορώ να θρηνήσω, όπως οι οικογένειες. Όχι δεν σταμάτησε η ζωή και φυσικά θα συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά. Ο λόγος που δεν ανεβάζουμε τα μούτρα μας τόσες μέρες τουλάχιστον για εμένα, είναι ο σεβασμός σε μια τραγωδία. Χάθηκαν πολλοί μαζί. Άδικα…Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο, κατάλαβε πρώτα πόσο βαρύ είναι αυτό.

Σε κάποιους που αναρωτιούνται και θα κλείσω αφήνοντάς σας ένα γιατί; Γιατί αποφασίζουμε να γίνουμε καλύτεροι μετά από κάτι κακό. Καλύτεροι άνθρωποι, καλύτερες οικογένειες, καλύτερη κοινωνία. Γιατί πρέπει να έρθει το κακό πρώτα; Και πρώτα τα βάζω με μένα που με έκανε καλύτερο άνθρωπο ο καρκίνος.

Γιατί δεν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος σήμερα; Το καλό ξεκινάει από εμάς και τις αποφάσεις μας. Ας γίνουμε καλύτεροι και πιο υπεύθυνοι άνθρωποι, πριν γίνει το κακό. Απλά σκεφτείτε πριν γίνει και άλλο κακό, είτε σε εσάς, είτε στην κοινωνία μας», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Ρεγγίνα Μακέδου - Ανάρτηση 1
Ρεγγίνα Μακέδου - Ιnstagram
Ρεγγίνα Μακέδου - Τέμπη
Ρεγγίνα Μακέδου - Ιnstagram

Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε γράψει η Μακέδου στο instagram σχετικά με την Τραγωδία στα Τέμπη και την δίκη της περιπέτεια, που πέρασε με τον καρκίνο τόσο η ίδια, όσο και οι γονείς της.

«Καιρό σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν γονιό από το να χάσει το παιδί του.. έβλεπα τη μάνα μου και τον πατέρα μου να το παίζουν τρελοί ενώ ήξερα πόσο έτρεμαν μην με χάσουν... Και έλεγα 'υπάρχει χειρότερο;'. Και σήμερα είδα ότι υπάρχει, να μην βρεις καν παιδί να θάψεις. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Όλη μέρα σκέφτομαι μόνο αυτό! Πώς να απαλύνουμε αυτόν τον πόνο;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ρεγγίνα Μακέδου ανάρτηση Τέμπη