Τέμπη: «Κρατιέμαι πάρα πολύ...» - Σε φοβερά αμήχανη θέση ο Μουτσινάς στο πρώτο ''Καλό μεσημεράκι'' μετά την εθνική τραγωδία

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Κρατιέμαι πάρα πολύ...» - Σε φοβερά αμήχανη θέση ο Μουτσινάς στο πρώτο ''Καλό μεσημεράκι'' μετά την εθνική τραγωδία

Πολλές αλλαγές είδαμε στα τηλεοπτικά τις τελευταίες ημέρες λόγω της ανείπωτης τραγωδίας, που είδαμε να διαδραματίζεται στα Τέμπη με τη σύγκρουση του σιδηρόδρομου, που είχε κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη να αποφέρει πολλά θύματα, τραυματίες και αγνοούμενους.

Από τη Δευτέρα 6/3 ωστόσο είδαμε ένα ένα τα προγράμματα να επιστρέφουν στη θέση του και στην ώρα προβολής τους, αφού θα πρέπει να γίνει δειλά δειλά μια αρχή.

Ένα άβολο ξεκίνημα λοιπόν έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό μεσημεράκι, που παρουσιάζει καθώς μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις για αυτό το τόσο άσχημο συμβάν, τονίζοντας, πως αν και η εκπομπή έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα, δε γινόταν να μείνει άλλο εκτός (δείτε εδώ την αμηχανία της Ελένης Μενεγάκη στην πρώτη εκπομπή μετά την τραγωδία).

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι με την Τραγωδία στα Τέμπη

«Καλησπέρα. Παύση ρε φίλε… Δεν ξέρω τώρα… Έχουν πέσει και οι ευχές στο κενό. Θα πω καλή εβδομάδα και αν πιάσει έπιασε. Εύχομαι να καταλαβαίνετε ότι η θέση είναι πολύ δυσάρεστη γιατί είναι μία εκπομπή που δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, είναι ένας χώρος εργασίας, το κανάλι –και το ευχαριστούμε πολύ – μας ενημέρωσε ότι δεν θα βγούμε για να μπορέσουν να ασχοληθούν με αυτό το γεγονός δημοσιογραφικά, όπως και θα έπρεπε. Και μπράβο τους.

Παρόλα αυτά, πρέπει να συνεχίσουμε, οφείλουμε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και δεν θέλουμε να το δείτε ότι είμαστε στην κοσμάρα μας. Πολύ απλά έχουμε έρθει στην εργασία μας και θα κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί. Όχι 100% γιατί δεν βοηθά η πραγματικότητα. Θα ασχοληθούμε λίγο με το θέμα, θέλω να πω 2-3 πράγματα και κρατιέμαι πάρα πολύ. Η Βάνια δεν θα βρίσκεται σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.