Μετά το ''κράξιμο'' για την απόφασή της να τραγουδήσει 4 ημέρες από την τραγωδία στα Τέμπη - Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Πάολα

Επιβεβαιώθηκε από άνθρωπο του περιβάλλοντός της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλές αντιδράσεις βλέπουμε να έχουν δημιουργηθεί μετά την απόφαση κάποιων τραγουδιστών να εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα μετά τα όσα συνέβησαν στη χώρα με το τριήμερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε λόγω της Τραγωδίας στα Τέμπη.

Η Πάολα ήταν μια από τις καλλιτέχνιδες, που παρά την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου, που ανήκουν στο ίδιο σχήμα (δείτε εδώ γιατί δεν την ακολούθησε) πήρε την απόφαση να βγει κανονικά στη σκηνή του Fever και να διασκεδάσει το κοινό της.

Μάλιστα η ίδια η Πάολα φρόντισε να ξεκαθαρίσει, πως ο λόγος που την έκανε να βγει στην πίστα είχε φιλανθρωπικό κίνητρο, αφού θα δώριζε την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας, εκεί όπου νοσηλεύονται τραυματίες της σύγκρουσης.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 6/3 μέσα από το Super Κατερίνα έγινε γνωστό από πρόσωπο του περιβάλλοντος της Πάολα, πως δε θα δινόταν μόνο η δική της αμοιβή και τα έσοδα του νυχτερινού μαγαζιού.

Η αποκάλυψη από το περιβάλλον της Πάολα για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την Εθνική τραγωδία

«Τα χρήματα της Πάολα από το Σάββατο, συν άλλα τόσα χρήματα από τη διοίκηση του νυχτερινού κέντρου θα δοθούν στις έξι οικογένειες που έχουν τους δικούς τους στην εντατική και δίνουν μάχη για τη ζωή. Ας δείξουμε επιτέλους τη στήριξή μας στους πολυτραυματίες με πράξεις», μετέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολα.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για το άνοιγμα των μπουζουκιών μετά το εθνικό πένθος

«Έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος από την απόφαση κάποιων νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν το Σάββατο 4/3. Έγινα έξαλλη το Σαββατοκύριακο. Στο συλλογικό πένθος μπορεί να μην πενθούμε τον αδερφό μας, το παιδί μας, τον διπλανό μας, πενθούμε όλοι και έχουμε ψυχοπλακωθεί με όλο αυτό που συμβαίνει.

Οι συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους δεν έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση, δεν ζήτησαν κάτι τέτοια. Κάποια νυχτερινά κέντρα θέλησαν να ανοίξουν το μαγαζί και παρ’ όλα αυτά να πουν ότι τα έσοδα θα τα δώσουν εκεί…

Είναι και άλλοι καλλιτέχνες, μην στοχοποιούμε μόνο την Πάολα. Δεν το πάω προσωπικά στην Πάολα γιατί ξέρω απ’ όσους εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σε πίστες, εκείνη είναι η πιο κυρία. Ξέρω πόσο βοηθάει κόσμο, χωρίς να το διαφημίζει. Στην παρούσα φάση – και δεν το λέω μόνο για την Πάολα – όταν μιλάμε για εθνικό πένθος σημαίνει εθνικό πένθος.

Ο κόσμος που πήγε να διασκεδάσει εκεί με προβληματίζει, γιατί έμαθα ότι τα μαγαζιά ήταν κατάμεστα. Τα βάζω και με τον κόσμο που πηγαίνει. Έμαθα ότι ήταν γεμάτα τα μαγαζιά. Ποια είναι η ενσυναίσθηση του κόσμου που πάει και χορεύει στα μπουζούκια; Έμαθα ότι συγκεκριμένο μαγαζί ήταν πιο γεμάτο και από την πρεμιέρα. Ο κόσμος γιατί πήγε;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.