Με χαμόγελο βγήκε από τα γραφεία του Αμαρουσίου - Τι συνέβη με το συμβόλαιο της Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

«Είναι πράγματα που θέλω να προσέξω περισσότερο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Εδώ και μερικές εβδομάδες πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει η Ζέτα Μακρυπούλια και το τηλεοπτικό της μέλλον. Ο πρώτος που αναφέρθηκε σε αυτό ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera έριξε τα "καρφιά" του στο ανταγωνιστικό κανάλι του ΣΚΑΙ, το οποίο ήθελε να πάρει την παρουσάστρια του ΑΝΤ1.

Βέβαια, μετά από όλα αυτά που ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί στην παρεθοντική συνεργασία, που είχε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά, η οποία δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ την δήλωση του).

Μετά από όλα αυτά η παρουσιάστρια του Rouk Zouk κανόνισε το ραντεβού της με τον σταθμό του Αμαρουσίου για αν δει τελικά τι θα γίνει από Σεπτέμβρη.

Το ραντεβού της Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, παρά την πρόταση που δέχτηκε από το κανάλι του ΣΚΑΙ, φαίνεται να κλίνει προς το Μαρούσι, που δεν θέλει να τη χάσει. Γι’ αυτό τα στελέχη επιθυμούν να ικανοποιήσουν όλα της τα «θέλω».

Πρόσφατα άλλωστε, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τηλεοπτικό της μέλλον είχε δώσει ένα ξεκάθαρο στίγμα του τι θέλει:

«Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έλεγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα. Έχω ένα άγχος με το Ρουκ Ζουκ γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με “αφήσει” αυτό πρώτο.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι στο κανάλι θα έχουν κάνει έρευνες και διάφορες μετρήσεις, οπότε όταν κάτσουμε κάτω και τα πούμε σοβαρά για το μέλλον, θα ξέρουν αν τραβά ή όχι. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Η Ζέτα Μακρυπούλια!
(ndp)