«Δεν είναι ωραίο...τελείωσε!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Κάποιοι δε θα έπρεπε να υπάρχουν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν είναι ωραίο...τελείωσε!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

Μεγάλο θέμα βλέπουμε να έχει γίνει η απόφαση μερικών καλλιτεχνών να ανέβουν στην πίστα μετά το 3ημερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε από την κυβέρνηση εν όψει της Τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς από το Σάββατο 4/3 και στο εξής όλα ήταν στην κρίση των μαγαζιών.

Έτσι λοιπόν είδαμε πολλούς καλλιτέχνες να παίρνουν και πάλι το μικρόφωνό τους, με την Πάολα και τον Νίκο Βέρτη να βγαίνουν στα μπουζούκια, για καλό σκοπό, αφού δώρισαν την αμοιβή τους στους πληγέντες από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Για κάποιους λοιπόν, η απόφαση αυτή δεν ήταν η πιο ορθή με πολλά πάνελ να την επικρίνουν, όπως και έκανε ο Γιώργος Λιάγκας (δείτε εδώ όσα είπε) ωστόσο την Τρίτη 7/3 το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό μας εκφράζοντας μια πολύ διαφορετική άποψη, από όσες είχαν ακουστεί.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων μετά την εθνική τραγωδία

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις.

Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει.

Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», είπε η Φαίη Σκορδά.