Τέμπη: Έπλυνε ο ίδιος ο πατέρας του το σώμα του νεκρού Κυπριανού Παπαϊωάννου - «Γιε μου, σπαράζουμε...»

Μεγάλη θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: Έπλυνε ο ίδιος ο πατέρας του το σώμα του νεκρού Κυπριανού Παπαϊωάννου - «Γιε μου, σπαράζουμε...»

Μετά την τραγική σύγκρουση, που συνέβη στα Τέμπη στις 28/2 βλέπουμε σιγά σιγά μετά την ταυτοποίηση των θυμάτων να γίνονται οι πρώτες κηδείες, με τους γονείς, φίλους και συγγενείς να λένε το τελευταίο αντίο σε όλους όσους έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Ιδιαίτερη πολύ είναι η περίπτωση του άτυχου Κυπριανού Παπαϊωάννου, του οποίου η κηδεία τελέστηκε στην Κύπρο το πρωί της Δευτέρας (6/3) με τον πατέρα του, Πάτερ Χριστόδουλο να συγκλονίζει με τις κινήσεις του.

Πιο αναλυτικά, μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα την Τρίτη (7/3) έγινε γνωστό, πως ο πατέρας του παιδιού, ως ιερέας ήταν εκείνος, που έπλυνε το σώμα του, πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε την τελετή του αντίο (δείτε εδώ γιατί στα τρένα δεν υπάρχουν ζώνες ασφαλείας).

Τα λόγια του Πάτερ Χριστόδολου στο τελευταίο αντίο του γιου του

«Ένα μαρτυρικό σώμα, όπως μαρτυρικά μπήκε στον χώρο του φωτός του Θεού. Γιε μου, σπαράζουμε κι εγώ και η μητέρα σου», είπε ο Πάτερ Χριστόδουλος.

Οι 2 αγνοούμενοι στην περιοχή του δυστυχήματος

Το απόλυτο θρίλερ βλέπουμε να εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα με το δυστύχημα, που συνέβη στα Τέμπη με τη σύγκρουση των σιδηροδρόμων, από την οποία μετράμε πάνω από 50 θύματα και πολλούς τραυματίες.

Παράλληλα με την ταυτοποίηση των σορών ξεκίνησαν οι πρώτες κηδείες των θυμάτων με τις εικόνες, που βγαίνουν στα μέσα από τους συγγενείς και οικείους να ραγίζουν καρδιές.

Όσο λοιπόν έχουν μπει σε μία σειρά η τελετές αποχαιρετισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν έγινε γνωστό, πως μέχρι σήμερα Δευτέρα 6/3 δύο πρόσωπα δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Πιο αναλυτικά, εφιάλτη ζουν οι γονείς της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία βρισκόταν και εκείνη μέσα στο τρένο. Λέγεται, πως η Εριέττα δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν ακόμα και σήμερα ένα ίχνος της μοναχοκόρης τους.

Παράλληλα την απόλυτη τραγωδία ζει και η οικογένεια του 34χρονου άντρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος αγνοείται από την ημέρα της σύγκρουσης. Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος τόνισε, πως ο 34χρονος ταξίδεψε με το τρένο από Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να εκδόσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα.