«Η κυβέρνηση έχει τρομάξει με όλο αυτό που συμβαίνει! Για πρώτη φορά...» - Η όλο νόημα αναφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου στα Τέμπη

«Είναι αδύνατον εν έτει 2023 να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η κυβέρνηση έχει τρομάξει με όλο αυτό που συμβαίνει! Για πρώτη φορά...» - Η όλο νόημα αναφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου στα Τέμπη

Με σοβαρό ύφος και κατεβασμένη διάθεση καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό σήμερα 7/3 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την οποία της, η οποία όπως είπε στην έναρξη, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα, μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στη δικιά μας τηλεοπτική παρέα, η οποία τις τελευταίες ημέρες με αυτά που έχουμε ζήσει όλοι προσπαθεί κι εκείνη, η δικιά μας εκπομπή, να προσαρμοστεί σε αυτά που ενδιαφέρουν όλον τον κόσμο κι εμάς.Κάτι όμως που θέλω να είναι ξεκάθαρο από εμάς, το κάνουμε -ελπίζουμε- με όσο καλύτερο τρόπο μπορούμε, αλλά να θυμίσουμε ότι η εκπομπή μας είναι ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με κοινωνικές πινελιές, χωρίς να μπαίνουμε σε άλλου είδους θέματα.

Όμως όταν συμβαίνουν, θέλουμε να είμαστε μέσα, να τα ακούμε και να εκφράζουμε τις δικές μας απορίες, γνώμες ή ο,τιδήποτε έχουμε να σχολιάσουμε, κάτι το οποίο γίνεται σε όλα τα ελληνικά σπίτια».

Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την τραγωδία στα Τέμπη

Τον λόγο αμέσως μετά τον πήραν οι συνεργάτες της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναφέρει πως είναι ασύλληπτο πως εν έτει 2023, δύο τρένα επί 12 λεπτά κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση και κανείς δεν το είχε αντιληφθεί!

Μάλιστα, τόνισε πως θεωρεί πως για πρώτη φορά η κυβέρνηση έχει τρομοκρατηθεί, μιας και σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές, αναφέροντας πως ο τρόμος αυτός οφείλεται στην μαζική οργή του κόσμου για ένα λάθος που υπήρχε εδώ και χρόνια από ότι φαίνεται, μα κανείς δεν μερίμνησε για αυτό.