«Μήνυμα χωρίς χρέωση στον Πρωθυπουργό...» - Η νέα οργισμένη ανάρτηση του Τάσου Δούση στο Ιnstagram

Σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
tasosdousis - instagram
tasosdousis - instagram

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την τραγική εκείνη ημέρα, που συγκρούστηκε ο σιδηρόδρομος στα Τέμπη με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη έχοντας ως αποτέλεσμα να χαθούν πάνω από 50 ζωές με πολλά άτομα να εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Όπως ήταν επόμενο, τα μέσα κάλυψαν με το παραπάνω την όλη είδηση και μάλιστα πολλά γνωστά πρόσωπα πήραν θέση σχετικά με το γεγονός από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ένα από αυτά είναι και ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης, Τάσος Δούσης, ο οποίος από την ημέρα, που έγινε γνωστή η είδηση της σύγκρουσης κάνει οργισμένες αναρτήσεις από το λογαριασμό του στο instagram.

Η νέα μακροσκελής ανάρτηση του Τάσου Δούση για την Τραγωδία στα Τέμπη

Την Τρίτη 7/3 συγκεκριμένα έκανε το πρώτο του ξέσπασμα (δείτε εδώ αναλυτικά) και στη συνέχεια της ίδιας ημέρας ακολούθησε ένα νέο οργισμένο insta story σχετικά με την τραγωδία, που ζει η χώρα.

Τάσος Δούσης

Το πρώτο ξέσπασμα του Τάσου Δούση με το που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν

«Καλημέρα σας, τι καλημέρα δηλαδή, ψυχρή και ανάποδη είναι η μέρα... Και σκέφτομαι ειλικρινά έτσι όπως πηγαίνω στην δουλειά, να στείλεις το παιδί σου με το τρένο να σπουδάσει και να στο γυρίσει πίσω καμένο, κομματιασμένο και να μην μπορείς να το αναγνωρίσεις! Δηλαδή, πρέπει να πιάσεις διευθύνων σύμβουλο ΟΣΕ, πρόεδρο ΟΣΕ, Υπουργό Μεταφορών, Πρωθυπουργό, Κυβέρνηση κι όσους έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 20-25 χρόνια και να τους πετάξεις στην θάλασσα! Για θάλασσα είναι! Είναι δυνατόν;

Σοβαρά τώρα; 25 χρόνια, περάσανε τόσα λεφτά από τα χέρια μας, από την Ελλάδα, Ευρωπαικά προγράμματα, Ολυμπιακούς αγώνες, κάναμε τόσα πράγματα και δεν αξιωθήκαμε να φτιάξουμε ένα σύστημα που να επιτρέπει στα τρένα να κυκλοφορούν με ασφάλεια; Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Ντροπή μας!», ακούγεται να λέει ο Τάσος Δούσης.