Γη της ελιάς: Τον ''έπιασαν'' στα πράσα να τρέχει - Διέρρευσε το 1o πλάνο του Αγγελόπουλου από τα γυρίσματα στη σειρά του Mega

Θα συζητηθεί η συμμετοχή του αυτή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Survivor, με τον ίδιο στην πορεία της ζωής του να κάνει πολλά και διαφορετικά βήματα από αυτά του ριάλιτι.

Ένα εξ αυτών έχει να κάνει και με την υποκριτική, με την πρώτη συμμετοχή του Ντάνου σε σειρά να ξεκινάει από το Τατουάζ. Στη συνέχεια, έκανε κάποια ακόμη guest, ενώ πέρασε και από ταινίες (δείτε εδώ το νέο ρόλο που ετοιμάζει σε ταινία).

Σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά πλάνα του Αγγελόπουλου, αναφορικά με την τηλεόραση έγινε γνωστό, πως θα παίξει στα επόμενα επεισόδια στη ''Γη της ελιάς'' και μάλιστα την Τρίτη 7/3 μέσα από ένα fanpage στο instagram διέρρευσε πλάνο του από τα γυρίσματα.

Το πρώτο πλάνο του Γιώργου Αγγελόπουλου από τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη συμμετοχή του στη Γη της ελιάς

«Πρώτα ο θεός θα με δείτε στην Μάνη. Ο κύριος λόγος της έλευσης μου στην Μάνη είναι για την Γη της Ελιάς. Θα είμαι εκεί με αυτό το καταπληκτικό καστ. Θα πάω για να λύσω αρχικά ένα μυστήριο που χρειάζεται να λυθεί, αλλά θα γίνει και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον που θα με κάνει να μείνω λίγο περισσότερο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την συνεργασία. Είμαι χαρούμενος, αλλά αισθάνομαι και την ευθύνη του πράγματος. Για μένα είναι τιμή να συνεργαστώ με το καστ της Γης της Ελιάς. Το story το οποίο ακολουθεί δεν το περιμένετε», είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς.