Χάρης Τζωρτζάκης: «Δε του κακιώνουμε που δε τον...» - "Κόλαφος" ο ηθοποιός με τον Νίκο Μουτσινά

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χάρης Τζωρτζάκης: «Δε του κακιώνουμε που δε τον...» -

O Χάρης Τζωρτζάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να δώσει μια απάντηση στα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι χθες (6/3) σχετικά με το ΣΕΗ και την τραγωδία στα Τέμπη, που έχασαν την ζωή τους 57 άνθρωποι - δείτε εδώ τα λόγια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Τζωρτζάκης κάλεσε τον παρουσιαστή – ηθοποιό να απεργήσει μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αύριο αναφέροντας μάλιστα πως τα μέλη του ΣΕΗ δεν του κρατούν καμία κακία που δεν ήταν σε καμία από τις πορείες της Παρασκευής και της Κυριακής.

Η ανάρτηση του Χάρη Τζωρτζάκη για τον Νίκο Μουτσινά

«Αναμένουμε από τον κύριο Μουτσινά, που κατηγόρησε το ΣΕΗ ότι ενδιαφέρεται μόνο για τα κλαδικά του, να απεργήσει μαζί μας αύριο για τα αιτήματα των σιδηροδρομικών και να ακυρώσει την προγραμματισμένη του εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Εμείς από την πλευρά μας δεν του κακιώνουμε που δεν τον είδαμε στην πορεία Παρασκευής και της Κυριακής» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στις δηλώσεις του φοιτητή, που βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Λιάγκα και πιο συγκεκριμένα στο τηλεφώνημα που του έγινε από την πρόεδρο της Δημοκρατίας (δείτε εδώ τα λόγια του). Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ απάντησε και για τα περί θυσίας των ανθρώπων αυτών, φράση που είπε προ ημερών ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήρε τηλέφωνο να τον συγχαρεί για την ηρωική του πράξη; Να δει πώς είναι; Γιατί δεν πήρε τον σταθμάρχη; Να δει πώς είναι τα πράγματα εκεί; Έχει τόσο δίκιο το παιδί, να ‘ναι καλά! Μπράβο του, θέλει δύναμη, μπράβο στα παιδιά. Καταλαβαίνεις; Του φαίνεσθαι, του κώλ… λέγεται επίσης.

Καλά έκανε η γυναίκα και πήρε τηλέφωνο, αλλά και; Του είπε “είσαι καλά; Ωραία, γεια, πάρε με όταν φτάσεις”, ουπς λάθος. Όχι, δεν μπορούσε να το πει αυτό γιατί δεν είχε φτάσει κανείς. Οι άνθρωποι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, ακολουθούν κι ένα πρωτόκολλο που δεν έχει καμία σημασία», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Για τα περί θυσίας και ότι οι ψυχές αυτές που χάθηκαν δεν πήγαν χαμένες, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Όπως επίσης και γι’ αυτό που ακούστηκε…».

Ακολούθησαν μερικά δευτερόλεπτα, όπου ο Νίκος Μουτσινάς με τη σιωπή του κατάφερε να περάσει με τον πιο έντονο τρόπο την άποψή του. «Θέλετε να καθίσουμε νωρίτερα από τέλη Ιουνίου; Τι θέλετε; Έχετε βάλει λεφτά στην άκρη να κάτσουμε σπίτι μας; Τι να πούμε; Έχει απόλυτο δίκιο το παιδί αυτό. Θα τα πούμε άλλη στιγμή», είπε κλείνοντας