Ράδιο Αρβύλα: «Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο γιατί...» - Η απόφαση για το μέλλον τους στον ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο γιατί...» - Η απόφαση για το μέλλον τους στον ΑΝΤ1

Από χθές (6/3) στην σατηρική εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, που έχασαν την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας.

Η επικαιρότητα άλλαξε τα δεδομένα για αρκετές εκπομπές όπως και των Ράδιο Αρβύλα, που μόλις επέστρεψαν από την ολιγοήμερη απουσία τους λόγω πένθους έκαναν λόγο για αλλαγή στην ταυτότητα της εκπομπής (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Κανάκη).

Οι δηλώσεις του Κανάκη για το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας. Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και είναι το εξής: ζητούμε την κατανόησή σας, προσπαθήστε να το καταλάβετε. Από τη μία δεν μπορούμε με τίποτα να επιστρέψουμε τουλάχιστον για φέτος στη διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Από την άλλη, δεν επιθυμούμε – μακριά από εμάς – όλα αυτά να γίνουν ένα προϊόν και να το πουλάμε σε καθημερινή βάση».

«Θέλουμε να σας πούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα για το τι θα κάνουμε, είμαστε πάρα πολύ μπερδεμένοι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα τελειώσει η εκπομπή και θα προσπαθούμε να βρούμε λύση. Θα δούμε».

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο πιο πρίν ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε τόσο στους πουλημένους δημοσιογράφους που έχουν στενά «πάρε δώσε» με πολιτικούς και κάνουν "ρουσφέτια" ακόμη και κάτω από τις συνθήκες της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

«Βγήκαν και είπαν αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε. Είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου είναι ότι παρακολουθούμε μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά».

«Παρακολουθούμε με αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά».