Τραγωδία Τέμπη: «Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να πούμε...» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: «Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να πούμε...» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την Τετάρτη 8/3, προβλήθηκαν ηχητικά αποσπάσματα από τις συνομιλίες του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή κυκλοφορίας κατά την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη (ακούστε τες εδώ) και η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η ίδια, βέβαια, δεν προχώρησε σε δηλώσεις για όλη την "αναμπουμπούλα" που δημιουργήθηκε με τους υπόλοιπους παρουσιαστές (δείτε εδώ την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα και την ανακοίνωση για το τέλος αυτής της θεματολογίας), αλλά το έκανε έμμεσα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να πούμε. Είμαι σίγουρη ότι κι εσείς από το σπίτι σας ακούγοντας το βίντεο, είμαι σίγουρη ότι κάνετε σχόλιο, όπως κι εμείς όση ώρα δεν είμαστε στον αέρα. Είναι αυτό που το ακούς, το ακούς και λες…», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι. Κάποιοι από εμάς δεν θα θέλαμε να πούμε τίποτα σήμερα, να μη βγούμε σε κάμερα, να μην γράψουμε τίποτα. Είναι για πολύ εξειδικευμένους ανθρώπους να το κρίνουν αυτό, τι έγινε. Η αίσθηση η δική μας είναι ότι κάτι πολύ σημαντικό λείπει από όλο αυτό. Λείπει κάποιος δεύτερος, τρίτος, τέταρτος έλεγχος, ένα τσεκάρισμα πιο ηλεκτρονικό, πιο σύγχρονο», τόνισε από την πλευρά του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Διαβάστε επίσης: «Ο ένας κατούραγε τον άλλο για να καθαρίσει το πρόσωπό του» - Σοκάρει περιγραφή 19χρονης που έζησε