Σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα για τον Μπο και τον πατέρα του

Η αποκάλυψη που έκανε στην κάμερα της Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/3 ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στην επιστροφή των live του J2US, μετά το εθνικό πένθος λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη (δείτε εδώ την σοκαριστική περιγραφή πυροσβάστη της ΕΜΑΚ) ενώ αποκάλυψε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε ο ίδιος στο παρελθόν μαζί με τον πατέρα του.

Το ατύχημα που είχε ο Μπο με τον πατέρα του

«Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο το J2US, γιατί πραγματικά περνάμε ωραία. Εντάξει, αυτό που συνέβη ήταν τραγικό. Είχαμε εθνικό πένθος και πολύ καλά πράξαμε που δεν βγήκαμε. Θα ένιωθα πολύ άσχημα εάν έπρεπε να το κάνουμε. Ένα γεγονός που συνέβη προσωπικά σε μένα είναι ότι ανέβασα μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που έψαχναν ακόμα κι ένας φίλος μου μού έστειλε στο Instagram: σε ευχαριστώ πολύ, είναι η ανιψιά μου. Εκεί ήρθε πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το κορίτσι δεν ζει, δυστυχώς. Είναι πολύ άσχημο. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά και δεν έχουν νόημα. Οι άνθρωποι να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους. Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου. Φοβηθήκαμε μήπως χάσαμε ο ένας τον άλλο. Ήταν σοβαρό ατύχημα, με ανατροπή και τα λοιπά».

Οι σχέσεις του με την Καρολίνα

«Μου έστειλε 1,5 μήνυμα. Το πρώτο ήταν με το που γύρισε και το δεύτερο ήταν προχθές που μου έστειλε κάτι για το video clip και την ενδυμασία μου. Δε θέλω να την ακούσω αλλά κάποια στιγμή θα την ακούσω, θα βρεθούμε κάπου… Δεν έχω ερωτήσεις».