Γεμάτοι οι δρόμοι - Πλήθος ηθοποιών στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και διάφορες κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη και τους 57 νεκρούς που αυτή άφησε πίσω (δείτε εδώ τα ηχητικά ντοκουμέντα που "καίνε" τον σταθμάρχη) και μάλιστα, πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί βρέθηκαν στα Προπύλαια και κινούνται γύρω από την Βουλή για να δείξουν την συμπαράστασή τους στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ που πάντα προσπαθεί να μένει με το δίκαιο και γι' αυτό ζητά και εκείνος να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και πολλοί ακόμη.

Φωτογραφίες από την πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη σήμερα 8/3

Απεργία 8/3

Απεργία Τέμπη 8/3 Προπύλαια

Απεργία Παπαχαραλάμπους

Απεργία Κακούρης

Απεργία Αλικάκη

Απεργία Μπιμπίλας

Πανταζάρας Απεργία

Κατσούλης απεργία

Σκιαδαρέσης απεργία

Στην τελευταία πορεία που πραγματοποιήθηκε, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά ούτε για την Κλέλια Ρένεση...

Την Κυριακή 5/3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μία πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα (δείτε εδώ την συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη) και σε αυτή βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση, μαζί με την μικρή της κόρη, στην προσπάθειά τους να αφήσουν ένα μαύρο μπαλόνι στον ουρανό, δείχνοντας την συμπαράστασή της στα θύματα και στις οικογένειές τους για όλο αυτό το θρήνο και τον πόνο που βιώνουν.

Κάποια στιγμή, όμως, οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν δίπλα τους, άρχισαν να τους πετούν δακρυγόνα και αυτό, φυσικά, εξόργισε την ηθοποιό, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το περιστατικό και πρόσθεσε στη λεζάντα ένα κείμενο "κόλαφο".

«Ξεφτιλισμένοι/ μας πήξατε στα χημικά! Κατεβήκαμε με τα παιδιά μας δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και μας ρίξατε όλη τη λυγμένη χημεία της αποθήκης σας! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΝΑΝΔΡΟΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.