Το ανακοίνωσε στην κάμερα του Happy Day - Ο Σπύρος Νικολαΐδης θα κινηθεί νομικά κατά του...

Ο κακός χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε στην κάμερα του Happy Day - Ο Σπύρος Νικολαΐδης  θα κινηθεί νομικά κατά του...

Ένα μικρό ''σκάνδαλο'' ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 7/3 μέσα από την εκπομπή Happy Day, στην οποία και μίλησε ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε νικητής στα εθνικά καλλιστεία GS Hellas το 2020.

Το μοντέλο λοιπόν κατήγγειλε τη διοργάνωση κάνοντας γνωστό, πως μετά την ανάδειξη του ως Mr GS Hellas δεν πήρε θα έπαθλα, που τον είχαν ενημερώσει, πως θα πάρει αξίας μάλιστα 30.000 ευρώ, τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά (δείτε εδώ τη συγκινητική εξομολόγηση του Νικολαϊδη για το θάνατο της μητέρας του).

Η αποκάλυψη του Σπύρου Νικολαΐδη για το ποσό που δεν πήρε από τα καλλιστεία

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με υποτιμήσει κάποιος ως ηθοποιό επειδή κέρδισα στα Καλλιστεία. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν μπορώ να φέρω και αντίθεση στα παιδιά που δεν θέλουν να το θυμούνται, δεν είναι και ό,τι καλύτερο τα καλλιστεία στην Ελλάδα.

Είχα κάποια θέματα. Πήγα δικαστικά για τα καλλιστεία, δεν πήρα ποτέ το έπαθλο. Δεν πήρα ποτέ τα χρήματα, τα δώρα. Μιλάμε για 30.000 ευρώ σε προϊόντα. Προσπαθεί ο δικηγόρος μου να μιλήσει με τον δικό τους, αλλά δεν είχαμε κάποια απάντηση οπότε θα πάμε δικαστικά», είπε αρχικά ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Η απάντηση του διοργανωτή των καλλιστείων στο Σπύρο Νικολαϊδη

Αφού λοιπόν, ο Νικολαΐδης κατήγγειλε τη διοργάνωση των εθνικών καλλιστείων, την Τετάρτη 8/3 μέσα από το Breakfast at star ακούστηκαν και οι δηλώσεις του διοργανωτή των εθνικών καλλιστείων GS Hellas σχετικά με το σάλο, που ξέσπασε.

«Το 2020 εν μέσω πανδημίας έγινε ο διαγωνισμός. Ο κύριος Νικολαΐδης έχει πάρει όλα του τα δώρα. Το μόνο δώρο που εκκρεμεί ακόμα και δεν το γνώριζα αυτό είναι ένα πολυόργανο γυμναστικής. Μετά τον Τελικό κάθε χρονιάς, φωνάζουμε τους νικητές που δικαιούνται τα δώρα, τους δίνουμε μία λίστα με τις εταιρίες και τα τηλέφωνά τους και συνεννοούνται οι ίδιοι για την παραλαβή τους.

Στο τέλος του 2020 επικοινώνησα με τον κύριο Νικολαΐδη και μου είπε ότι έχει συνεννοηθεί για την παραλαβή των δώρων του και πως όλα είναι καλά. Εμείς το μάθαμε πριν από 6 μήνες, που με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο.

Το μεγαλύτερο δώρο που του χάρισε ο θεσμός είναι ότι χρηματοδότησε τη συμμετοχή του στο Mr Υφήλιος στην Πολωνία. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι αλλά έχουμε ένα όραμα για τα καλλιστεία. Τις 30.000 ευρώ τις έχει βγάλει από το μυαλό του ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Μου είπαν από την εταιρία ότι ο Σπύρος δεν επικοινώνησε μαζί τους και ότι τρεις φορές τους έστησε για να το παραλάβει. Ποτέ δεν έχει κινηθεί δικαστικά, το διαψεύδω. Εμείς όμως απευθυνθήκαμε στους νομικούς συμβούλους του θεσμού και ήδη κινούμαστε νομικά εναντίον του. Δε μπορεί ο καθένας, επειδή θέλει για κάποιον λόγο να βγει λίγο παραπάνω στη δημοσιότητα, να καπηλεύεται την ιστορία του θεσμού των εθνικών καλλιστείων GS Hellas.

Θα κινηθούμε με εξώδικο και αγωγή. Ό,τι δημοσίευμα υπάρχει σε ενημερωτικά site έγινε μετά τον τίτλο του. Προηγούμενο ιστορικό δημοσιότητας δεν υπάρχει για τον κύριο Νικολαΐδη. Άρα τα καλλιστεία μόνο καλό του προσέφεραν, του έδωσαν μία πόρτα να ανοίξει τα φτερά του επαγγελματικά», κατέληξε ο κύριος Κούβαρης.