My style rocks: «Μια πολύ φτηνή απομίμηση...» - Το νέο ''καρφί'' της Βασιλικής στη Χριστιάννα Καρνέζη

Ο κακός χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Μια πολύ φτηνή απομίμηση...» - Το νέο ''καρφί'' της Βασιλικής στη Χριστιάννα Καρνέζη

Στο σημερινό (8/3) επεισόδιο, που προβλήθηκε στο My style rocks είδαμε για άλλη μια φορά τις προσπάθειες, που έκανα οι διαγωνιζόμενες εν όψει του Gala, από το οποίο θα ανακοινωνόταν και η παίκτρια, που θα αποχωρούσε.

Η εμφάνιση ωστόσο, που απασχόλησε περισσότερο από όλες ήταν αυτή της Χριστιάννας, η οποία δέχτηκε πολλά και διαφορετικά σχόλια για τη σημερινή ενδυματολογική επιλογή της, με την ίδια να εκρήγνυται περισσότερο με το σχόλιο της Βασιλικής Λιγνού (δείτε εδώ τη κόντρα που προηγήθηκε ανάμεσα σε Βασιλική και Χριστιάννα).

To έντονο σχόλιο που δέχτηκε η Χριστιάννα στο My style rocks

«Mου θυμίζει μια πολύ φτηνή απομίμηση της Dua Lipa! Εκεί που ήθελες να το πας, προσπαθώ με πολύ κόπο να το καταλάβω, με ενοχλεί όμως πάρα πολύ αυτό που βλέπω εκεί κάτω. Μου το κάνει όλο πάρα πολύ δεύτερο. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί το κόνσεπτ. Δεν είναι εμφάνιση red carpet. Αν ήταν όλο στρας, έτσι όπως το είχε προσεγγίσει η Dua, θα ήταν αλλά…», είπε η Βασιλική Λιγνού .

«Δεν είναι για red carper αλλά για κάποιο άλλο carpet! Οποιοδήποτε άλλο εκτός από red carpet! Ευχαριστώ», είπε στη συνέχεια η Βασιλική στο Gala του My Style Rocks.