«Του Αγίου κούκου ανήμερα θα γίνεις μάνα...» - Η αποστομωτική απάντηση της Καινούργιου στο σχόλιο που δέχτηκε

Σχετικά με ένα τόσο προσωπικό και ευαίσθητο ζήτημα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου εκτός από την εκπομπή, που παρουσιάζει Super Κατερίνα να παίρνει θέση για προσωπικά της ζητήματα και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό, που διατηρεί στο twitter.

Μετά το ξέσπασμα, που έκανε η ίδια από την πλατφόρμα σχετικά με το Καλό μεσημεράκι (δείτε εδώ αναλυτικά), στη συνέχεια δέχτηκε ένα κακόβουλο σχόλιο για το κομμάτι της μητρότητας, το οποίο την έκανε να πάρει ξανά θέση.

Πιο αναλυτικά, η Καινούργιου μέσα από ένα tweet, που έκανε την Τρίτη 7/3 έδειξε τα πόδια ενός μωρού, στο οποίο ένα ακόλουθός της έσπευσε να σχολιάσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο, κάτι που η παρουσιάστρια δεν άφησε έτσι.

Το κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο twitter και η απάντησή της

«Εσύ πότε θα γίνεις μάνα; Του Αγίου κούκου ανήμερα λέει ο σοφός λαός, με τα μυαλά που κουβαλάς. Ξέρει ο θεός που τα δίνει εσύ που μυαλό; Κάηκε από το οξυζενέ», έγραψε χρήστης του twitter στην Καινούργιου.

«Όταν μιλάω για τοξικότητας μιλάω για τέτοια… εμετικά σχόλια από ψεύτικα προφίλ. Πόσο σκ@τόψυχος παίζει να είσαι για να πεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα; Τα σχόλια δικά σας», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η on air συγκίνηση της Καινούργιου για το κομμάτι της μητρότητας

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…», είχε πει η Καινούργιου στο Super Κατερίνα.