My style rocks: Παρενέβη η Καραβάτου στο έντονο σκηνικό με τη Βασιλική - «Θέλω να...»

Τι συνέβη την ημέρα του Gala;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Παρενέβη η Καραβάτου στο έντονο σκηνικό με τη Βασιλική - «Θέλω να...»

Την Τετάρτη 8/3 μπορεί να παρακολουθήσαμε στο My style rocks το Gala με την παίκτρια, που αποχώρησε αλλά και με τη νικήτρια της εβδομάδας (δείτε και τις δύο εδώ), ενώ νωρίτερα είδαμε να συμβαίνουν στο πλατό πολλά και διάφορα.

Πιο αναλυτικά, η Βασιλική Λιγνού ήταν για πολλοστή φορά πρωταγωνίστρια της βραδιάς, μιας και έκανε ξανά έντονα σχόλια στις συμπαίκτριες της, ενώ μάλιστα την είδαμε να ξεσπάει σε κλάματα δηλώνοντας, πως δεν αντέχει άλλο να βλέπει κόντρες και κλίκες στο παιχνίδι, λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει.

Το ξέσπασμα της Βασιλικής Λιγνού στο My style rocks

«Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν εδώ πέρα, δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να κάνω το θέατρο του παραλόγου», είπε γεμάτη ένταση η Βασιλική με την Κατερίνα Καραβάτου να της απαντάει: «Βασιλική σε παρακαλώ πολύ κάτσε στη θέση σου».

Nωρίτερα προηγήθηκε το καρφί της Βασιλικής στη Χριστιάννα

«Mου θυμίζει μια πολύ φτηνή απομίμηση της Dua Lipa! Εκεί που ήθελες να το πας, προσπαθώ με πολύ κόπο να το καταλάβω, με ενοχλεί όμως πάρα πολύ αυτό που βλέπω εκεί κάτω. Μου το κάνει όλο πάρα πολύ δεύτερο. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί το κόνσεπτ. Δεν είναι εμφάνιση red carpet. Αν ήταν όλο στρας, έτσι όπως το είχε προσεγγίσει η Dua, θα ήταν αλλά…», είπε η Βασιλική Λιγνού .

«Δεν είναι για red carper αλλά για κάποιο άλλο carpet! Οποιοδήποτε άλλο εκτός από red carpet! Ευχαριστώ», είπε στη συνέχεια η Βασιλική στο Gala του My Style Rocks.