«Βγείτε να μας πείτε επιτέλους τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ανθή Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Το χρωστάτε σε όλον τον κόσμο. Αυτό!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βγείτε να μας πείτε επιτέλους τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ανθή Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη

Η σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ τους δημοσιογράφους όλες αυτές της μέρες, καθώς οι ίδιοι αισθάνονται μεγάλη ευθύνη για το γεγονός ότι δεν γνώριζαν ή δεν πρόβαλαν τα προβλήματα που υπάρχουν στα μέσα μεταφοράς, γι' αυτό και τώρα προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση και οι κατηγορίες να πέσουν πάνω σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για όλη αυτή την κατάσταση.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ανθή Βούλγαρη, η οποία τις προάλλες αποκάλυψε πως έχει στα χέρια της στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι εργαζόμενοι της ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ δέχονται απειλές για να μη μιλήσουν (δείτε εδώ αναλυτικά το απόσπασμα), ενώ σήμερα, Πέμπτη 9/3, προχώρησε σε άλλο ένα ξέσπασμα μέσα από την Κοινωνία Ώρα MEGA, ζητώντας να δοθούν εξηγήσεις.

Το ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Να κάνω μία παράκληση παρακαλώ! Επειδή έχουμε μπερδέψει – να μην πω τι έχουμε μπερδέψει – ψάχνουμε κάποιον από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτι με ΟΣΕ, δεν ξέρω. Ψάχνουμε πάρα πολύ καιρό, παρακαλούμε πολύ να βγείτε στα τηλέφωνα επιτέλους και να μας πείτε τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό. Γιατί εδώ πέρα οι άνθρωποι μας λένε ότι τίποτα δεν λειτουργεί από κανένα συνθετικό της ΟΣΕ. Ούτε από την ΟΣΕ, ούτε από την πάνω ΟΣΕ, ούτε από την κάτω ΟΣΕ. Παρακαλούμε πολύ πάρτε άδεια από εκεί που είναι να πάρετε και βγείτε σας παρακαλούμε να μας εξηγήσετε! Το χρωστάτε σε όλον τον κόσμο. Αυτό!», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή διέρρευσε τρομακτικό βίντεο από τα πρώτα φλεγόμενα βαγόνια

Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είδε το φως της δημοσιότητας. Τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση του επιβατικού με τους εμπορικού τρένου και δείχνει τα δυο πρώτα φλεγόμενα βαγόνια.

Ήταν η στιγμή που ορισμένοι επιβάτες κατάφεραν να βγουν έξω και να ζητήσουν βοήθεια, ενώ κάποιοι βοηθούσαν τους εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια.

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των ανθρώπων και οι εκκλήσεις για βοήθεια την ώρα που μπροστά στα μάτια τους τα βαγόνια με κόσμο μέσα, είχαν πάρει φωτιά. Μάλιστα, κάποιος είχε καλέσει για βοήθεια.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε μετανάστασης από το Πακιστάν στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Δείτε επίσης: «Μου έφεραν τα παπούτσια σε νάιλον τσάντα! Πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα» - Σοκάρει πατέρας για το θάνατο της κόρης του

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη