Διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα - Έξαλλη η σύντροφος του Ατζούν Ιλιζταλί με τις φήμες εγκυμοσύνης που διέρρευσαν

Η ξεκάθαρη απάντηση του Τούρκου παραγωγού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα - Έξαλλη η σύντροφος του Ατζούν Ιλιζταλί με τις φήμες εγκυμοσύνης που διέρρευσαν

Από χθες, Τετάρτη 8/3, βούιξε ο τόπος σχετικά με το γεγονός πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star και του ΣΚΑΙ, πρόκειται να γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά (δείτε εδώ την 23χρονη σύντροφό του). Ένα χαρμόσυνο γεγονός μέσα σε όλη αυτή την οδύνη που βιώνει η χώρα αυτό το διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος δημοσίευσε το εξής κείμενο, έχοντας προχωρήσει τ σενάριο, φτάνοντας μέχρι και στην αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει: «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να γίνει πατέρας. Η σύντροφος του 53χρονου, Αΐσα είναι έγκυος. Αυτή τη φορά μάλιστα ο Ιλιτζαλί θα γευτεί διαφορετικά την πατρότητα. Ο λόγος είναι ότι για πρώτη φορά μετά τις τέσσερις κόρες του, θα γίνει πατέρας ενός αγοριού».

Δεν θα γίνει πατέρας για 5η φορά ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Παρόλα αυτά, ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα, διέψευσε τα πάντα! Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μέχμεν Ουστούντα από την τουρκική ιστοσελίδα Hurriyet επικοινώνησε μαζί του και εκείνος εξήγησε πως δεν πρόκειται να γίνει πατέρας και, μάλιστα, τόνισε ότι η σύντροφός του έχει αναστατωθεί επειδή βρέθηκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ μετά από την ανακοίνωση αυτής της ψευδούς είδησης.

Η αμύθητη περιουσία του Τούρκου παραγωγού

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1969 στην Ανδριανούπολη από οικογένεια που καταγόταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξού και το επίθετό του. Ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του, Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και το μαγαζί χρεοκόπησε. Μετά από αυτή την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε στα 21 του να εργάζεται στο κανάλι Show Tv ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του.

Μετά από χρόνια εμπειρίας ξεκίνησε την δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλη την Τουρκία, ενώ αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του, Acun Medya. Τον Νοέμβριο του 2013 απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8. Αυτή την στιγμή σύμφωνα με τα οικονομικά περιοδικά της Τουρκίας, η περιουσία του Ατζούν αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια, ενώ κάθε μήνα σχεδόν κερδίζει 5.000.0000 δολάρια, κατατάσσοντάς τον ως τον πιο πλούσιο καναλάρχη της Τουρκίας.

Ο Ατζούν έχει μια στρατιά από ακίνητη περιουσία, κάποια από τα οποία βέβαια αξίζει να σημειωθεί, έχουν κρατήσει οι πρώην σύζυγοί του (δείτε τις εδώ) και κατ' επέκταση και τα παιδιά του. Η λίστα είναι η εξής:

Τα ακίνητα του Ατζούν

  • 1 βίλα στην περιοχή Λεβέντ, αξίας 4.500.000 δολαρίων
  • 1 βίλα στην περιοχή Μπεϊκόζ, αξίας 5.000.000 δολαρίων
  • 1 βίλα στην περιοχή Μπεμπέκ, αξίας 3.000.000 δολαρίων
  • 1 βίλα στο Μπόντρουμ, αξίας 5.000.000 δολαρίων
  • 1 διώροφο διαμέρισμα στη Σμύρνη, αξίας 3.000.000 δολαρίων
  • 1 διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Μπεσίκτας, αξίας 4.000.000 δολαρίων
  • 1 διαμέρισμα στο Μαϊάμι, αξίας 800.000 δολαρίων
  • 1 βίλα στο Μαϊάμι, αξίας 6.000.000 δολαρίων
  • 1 μονοκατοικία στις Μπαχάμες, αξίας 1.500.000 δολαρίων
  • 1 μονοκατοικία στον Αγιο Δομίνικο (δεν είναι γνωστό το πόσο κοστίζει)

Ένας επιχειρηματίας του δικού του βεληνεκούς δεν θα μπορούσε να μην έχει το δικό του αεροσκάφος. Διαθέτει ένα ιδιωτικό τζετ μάρκας Global XRS 2012, χωρητικότητας 16 ατόμων.

Μόνο οι 9 βίλες του αγγίζουν τα 33 εκατομμύρια - Φωτογραφίες από την αμύθητη περιουσία του Ατζούν

Επίσης, έχει ήδη στην κατοχή του μια 30μετρη θαλαμηγό με το όνομα «Survivor», αξίας 10.00.000 δολαρίων, ενώ μέσα στο 2022 θα παραλάβει και το νέο 48 μέτρων σκάφος που παρήγγειλε, αξίας 13.000.000 δολαρίων. Παράλληλα έχει και δύο αγωνιστικά σκάφη Lamborghini (2.200.000 δολάρια) και Donzi (560.000 δολάρια).

Το νέο του απόκτημα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα «Hull City» της Αγγλίας που παίζει στη Β΄ Εθνική. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ατζούν, ήταν όνειρο της ζωής του να είναι ιδιοκτήτης αγγλικής ομάδας. Η αξία αυτής, 40.150.000 δολάρια