Πέντε χρόνια φυλάκιση σε αϊδό που το έπαιζε «πρώτη μούρη» στις Αθηναϊκές πίστες - Αυτός είναι!

Αποδείχθηκε διακινητής κοκαΐνης και κάνναβης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@arian._begaj
Instagram/@arian._begaj

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με ανασταλτική δύναμη της έφεσης καταδικάστηκε από το Β Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, που συνεδρίασε την περασμένη Τετάρτη, για υπόθεση ναρκωτικών τραγουδιστής που το έπαιζε πρώτη μούρη στις αθηναϊκές πίστες.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ενεργό στα social media κοινωνικής δικτύωσης, χρήστη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στην πατρίδα του, την Αλβανία. Μάλιστα, έχει αφιερώσει πολλά από τα τραγούδια του στους μετανάστες συμπατριώτες του που βρίσκονται σε κάθε γωνία του κόσμου. Ο ίδιος είχε επιλέξει να περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Ελλάδα όπου μαζί με τον Έλληνα συγκρατούμενό του βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δυο άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών, να οδηγηθούν στο τμήμα και ακολούθως να δικαστούν.

Οι δυο διακινητές κοκαΐνης και κάνναβης συνελήφθησαν στα μέσα του περασμένου Μαΐου στην περιοχή της Λούτσας. Στην κατοικία του Έλληνα συνεργού του βρέθηκαν 1.015 γραμμάρια κάνναβη και ένα πιστόλι, και στο σπίτι του τραγουδιστή 50 γραμμάρια κοκαΐνη.

Στην απολογία του ο αοιδός, Arian Begaj...

Πέντε χρόνια φυλάκιση σε αϊδό που το έπαιζε «πρώτη μούρη» στις Αθηναϊκές πίστες - Αυτός είναι!
Instagram/@arian._begaj

... υποστήριξε ότι είναι χρήστης κοκαΐνης και κάνναβης και πως την ποσότητα των 50 γραμμαρίων που κατασχέθηκε στο σπίτι της συντρόφου του την είχε αγοράσει τρεις τέσσερις μέρες νωρίτερα από έναν Ρομά, που τον φωνάζουν Νίκο, από το Μενίδι, αντί 2.300 ευρώ.

«Τα χρήματα αυτά προέρχονται από την εργασία μου. Πήρα μεγάλη ποσότητα γιατί τη βρήκα σε καλή τιμή. Συνήθως αγοράζω 5-10 γραμμάρια τη φορά. Καταναλώνω ημερησίως κάτω από 1 γραμμάριο λόγω της εργασίας μου. Είμαι τραγουδιστής και οικοδόμος», υποστήριξε ο Arian Begaj.

Μάλιστα, επεσήμανε πως πολλές φορές λαμβάνει νυχτοκάματο άνω των 500 ευρώ ενώ εξήγησε πως παράλληλα εισπράττει και 800 ευρώ τον μήνα από την πρωινή δουλειά του ως μπουφετζής.

Ωστόσο, η απόφαση του κατηγορητηρίου τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Έλληνα συγκρατούμενό του ήταν αναπόφευκτη. Ο λόγος είναι πως οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τους είχαν θέσει υπό παρακολούθηση, γνώριζαν τις κινήσεις τους και τα νταραβέρια τους και κάπως έτσι κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες τη σωστή στιγμή.