«Έλεος! Αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει» - Προφανές περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΙ με την Νάντια Γιαννακοπούλου

«Τι ασέβεια είναι αυτή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έλεος! Αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει» - Προφανές περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΙ με την Νάντια Γιαννακοπούλου

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Σήμερα» βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 9/3 ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Πάνος Σκουρλέτης και η Νάντια Γιαννακοπούλου προκειμένου να μιλήσουν μεταξύ άλλων για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη (δείτε εδώ το μοναδικό θύμα που δεν έχει ταυτοποιηθεί).

Ωστόσο, από την αρχή κιόλας της κουβέντας οι τόνοι είχαν ανέβει, το ίδιο και η ένταση ενώ οι δυο άντρες μονοπώλησαν την κουβέντα, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν τη γυναίκα πολιτικό να μιλήσει.

Αυτό ενόχλησε φυσικά σε πολύ μεγάλο βαθμό την Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία έφτασε στα όριά της και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, αφού κανείς δεν την άφηνε να μιλήσει.

Έντονο ξέσπασμα από την Νάντια Γιαννακοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Μια κουβέντα τουλάχιστον, γιατί μίλησα λιγότερο απ’ όλους. Μια κουβέντα, μου επιτρέπετε; Επιτρέψτε μου, σας παρακαλώ, Έλεος! Έλεος ρε παιδιά! Αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει, ήταν η ημέρα της γυναίκας χθες, τι ασέβεια είναι αυτή, πραγματικά» φώναξε η βουλευτής με τον Δημήτρη Οικονόμου να της απαντά: «Χθες, σήμερα δεν είναι».

Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Νάντια (Κωνσταντίνα) Γιαννακοπούλου (Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 1977) είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, που υπηρετεί ως βουλευτής Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής από τον Ιούλιο του 2019.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Δεκεμβρίου 1977, και είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Γιαννακόπουλου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και έχει εργαστεί ως δικηγόρος. Από το 2008 είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. Στις εκλογές του 2009 και του Μαΐου του 2012, εξελέγη βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εκλογική περιφέρεια Μεσσηνίας.

Από το 2013 έως το 2014, διατέλεσε γενική γραμματέας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Στις εκλογές του 2019, εξελέγη βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην περιφέρεια Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών.
Στις 14 Δεκεμβρίου 2021, ανέλαβε ύστερα από την πρόταση του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αναπληρώτρια Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, υπό τον Κώστα Σκανδαλίδη.