«Ωχ! Συγγνώμη, δεν το περιμέναμε αυτό» - Πλάνταξε όλο το πλατό του Πάμε Δανάη με το βίντεο για την τραγωδία στα Τέμπη

«Ήταν ανατριχιαστικό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ωχ! Συγγνώμη, δεν το περιμέναμε αυτό» - Πλάνταξε όλο το πλατό του Πάμε Δανάη με το βίντεο για την τραγωδία στα Τέμπη

Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 9/3, προβλήθηκε ένα βίντεο κατά το οποίο οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Αιτωλικού τραγούδησαν «το τρένο φεύγει στις 20:00» για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη και όλο το πλατό "σπάραξε" από συγκίνηση.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν στο φινάλε όλα τα παιδιά φώναξαν «έφτασα μαμά», εκεί δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί κανείς και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει πως δεν ήταν κάτι που περιμέναν και γι' αυτό δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Μπάρκα για τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε για το γεγονός πως βρέθηκε στο σημείο της σύγκρουσης).

Πλάνταξε όλο το πλατό του MEGA με το βίντεο για την τραγωδία στα Τέμπη

«Ωχ! Συγγνώμη, δεν το περιμέναμε αυτό», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα, ενώ ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Ήταν ανατριχιαστικό».

Με την Δέσποινα Καμπούρη να αναφέρει με την σειρά της: «Είναι εξαιρετικά συγκινητικό να βλέπεις παιδάκια και δασκάλους να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Πραγματικά συγκινήθηκα με αυτό το βίντεο».

Αυτή είναι η 23χρονη Εριέττα που δεν έχει βρεθεί

Στους 57 ανέρχονται οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη, με τις σορούς που έχουν ταυτοποιηθεί να είναι συνολικά 56, σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η 57η χαμένη ζωή είναι αυτή της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας που σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ. Οι γονείς της ενημέρωσαν τις Αρχές ότι η κοπέλα επέβαινε στο μοιραίο τρένο και πως την τελευταία φορά που επικοινώνησαν μαζί της ήταν το βράδυ της Τρίτης.

Η οικογένεια έχει δώσει δείγματα DNA και από τότε περιμένει την ταυτοποίηση της σορού της. Όμως, δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς και τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Η Εριέττα δεν βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών, μα ούτε και και στις αταυτοποίητες σορούς...

Δείτε στο Athensmagazine.gr