My style rocks: «Είναι πολύ κακό κιτς...» - Ο Κουδουνάρης ''σταύρωσε'' την Τσαγκλή με του που μπήκε στο παιχνίδι

Όσα είπε στην τραυματία από την τραγωδία των Τεμπών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Είναι πολύ κακό κιτς...» - Ο Κουδουνάρης ''σταύρωσε'' την Τσαγκλή με του που μπήκε στο παιχνίδι

H Ευδοκία Τσαγκλή είναι η νέα προσθήκη στο My style rocks, της οποίας την είσοδο στο παιχνίδι μόδας παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 9/3 με την ίδια να φέρνει ένα πιο ευχάριστο αέρα, όπως είπαν οι κριτές στο παιχνίδι (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η διαγωνιζόμενη πρόλαβε και έκανε το πρώτο της γύρισμα στο My style rocks, καθώς τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα, ωστόσο η συνέχεια για εκείνη δεν ήταν τόσο ευχάριστη μιας και ήταν μία από τους τραυματίες του τρένου των Τεμπών.

Η ίδια λοιπόν για να δώσει έμφαση στην υγεία της δε θα συνεχίσει στο διαγωνισμό, ωστόσο στην πρώτη της αυτή εμφάνιση είδαμε τα σχόλια και τις κριτικές, που δέχτηκε με αυτό του Στέλιου Κουδουνάρη να είναι λίγο αυστηρό.

Η πρώτη κριτική της Ευδοκίας Τσαγκλή στο My style rocks

«Ήσουν μια έκπληξη με αυτή την πολύ ευχάριστη ενέργεια που μπήκες αλλά αυτό που βλέπω σήμερα είναι πάρα πολύ κιτς! Και το κιτς αν δεν το έχεις, συνήθως δεν γίνεται σωστά. Αυτό είναι πολύ κακό κιτς. Ασύνδετα πράγματα και η εικόνα είναι χάλια. Είναι χάλια και δεν ταιριάζει τίποτα με τίποτα. Είναι ωραία κομμάτια που μπορείς να τα βάλεις σε διαφορετικές περιστάσεις», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Τσαγκλή.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την συμμετοχή της Τσαγκλή στο My style rocks λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο. Τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή. Η Ευδοκία αναρρώνει έχοντας κοντά τους δικούς της ανθρώπους και από την πορεία της υγείας της θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του προγράμματος. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!», γράφει η ανακοίνωση.