My style rocks: «Λεμονάκια για τις ξινές της παρέας» - ''Κόκκαλο'' η Καραβάτου με το αιχμηρό σχόλιο της Ρέινα

Δε σταματούσαν οι ατάκες ανάμεσα στα κορίτσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Λεμονάκια για τις ξινές της παρέας» - ''Κόκκαλο'' η Καραβάτου με το αιχμηρό σχόλιο της Ρέινα

Την Πέμπτη 9/3 είδαμε την πρώτη εμφάνιση της Ευδοκίας Τσαγκλή στο My style rocks (δείτε την εδώ) και στη συνέχεια τις προσπάθειες των υπόλοιπων κοριτσιών να ενθουσιάσουν τους κριτές και τις συμπαίκτριες τους.

Η Ρέινα Βενέτη έκανε μια εκκεντρική εμφάνιση με την ίδια να ντύνεται στα κίτρινα, κάτι που όπως είδαμε από τα σχόλια δεν ενθουσίασε και κυρίως τη Βασιλική Λιγνού, στην οποία η Ρέινα απάντησε με ένα πάρα πολύ αιχμηρό σχόλιο.

Το αιχμηρό σχόλιο της Ρέινα Βενέτη στο My style rocks

«Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το μήκος του φορέματος που φοράς σήμερα. Δεν μου αρέσει εκεί που σταματάει, θα το ήθελα τελείως maxi. Δεν μου αρέσει αυτό το patron επάνω σου. Από τη μέση και πάνω μου αρέσει αλλά από τη μέση και κάτω δεν μου αρέσει. Είναι ένα φόρεμα το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω το patron του και δεν μου αρέσει κάτω καθόλου», είπε η Βασιλική στη Ρέινα.

«Όταν γυρίσω από την έξοδο μου, έχω μαζέψει και λεμονάκια στην τσάντα για τις ξινές εδώ της παρέας και θα τα μοιράσω», απάντησε λίγο αργότερα η Ρέινα Βενέτη με τη Βασιλική να συνεχίζει:

«Μπορεί να με κεράσει και λεμόνια που έχει στην τσάντα της, αν με θεωρεί ξινή! Μου αρέσει και πολύ η λεμονάδα έτσι κι αλλιώς. Αν θες και με θεωρείς ξινή, ναι, μπορεί να με κεράσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Nωρίτερα είδαμε την πρώτη κριτική της Ευδοκίας Τσαγκλή στο παιχνίδι

«Ήσουν μια έκπληξη με αυτή την πολύ ευχάριστη ενέργεια που μπήκες αλλά αυτό που βλέπω σήμερα είναι πάρα πολύ κιτς! Και το κιτς αν δεν το έχεις, συνήθως δεν γίνεται σωστά. Αυτό είναι πολύ κακό κιτς. Ασύνδετα πράγματα και η εικόνα είναι χάλια. Είναι χάλια και δεν ταιριάζει τίποτα με τίποτα. Είναι ωραία κομμάτια που μπορείς να τα βάλεις σε διαφορετικές περιστάσεις», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Τσαγκλή.