Μαρία Λουίζα Βούρου: Χώρισε από τον γοητευτικό σύζυγό της και το αποκάλυψε με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Tik Tok

Ήταν παντρεμένοι 3 χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Λουίζα Βούρου: Χώρισε από τον γοητευτικό σύζυγό της και το αποκάλυψε με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Tik Tok

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν πριν από 3 χρόνια στην Άνδρο. Τότε ήταν ένας από τους πιο ρομαντικούς και εντυπωσιακούς της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, την ίδια ημέρα το ζευγάρι βάφτισε και το γιο του.

Τρία χρόνια ωστόσο μετά το γάμο τους ξεκίνησαν και οι φήμες περί χωρισμού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην εφημερίδα «Real Life» τον Νοέμβρη του 22, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, ενώ άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν ότι η παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι μαζί με τον γιο της.

Ωστόσο, υποστήριξαν ότι το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις, καθώς ο γιος τους Ιάσονας είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Λουίζας Βούρου για το χωρισμό της

Στις παραπάνω φήμες, ήρθε να απαντήσει έμμεσα η ίδια η Μαρία Λουίζα Βούρου μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok και συγκεκριμένα με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης δηλώσεις του πατέρα της: «Η Μαρία Λουίζα με ρώτησε αν μπορεί να έχει το επίθετό μου, δέχτηκα αρκεί να το τιμήσει..»!

Ποια είναι η Μαρία Λουίζα Βούρου

Η Μαρία Λουίζα Βούρου γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα και είναι κόρη του ηθοποιού Γιάννη Βούρου.

Ο Γιάννης Βούρος δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας αλλά την έχει αναγνωρίσει καθώς τότε ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με τη μητέρα και τη γιαγιά της και αργότερα μετακόμισε με τη μητέρα της και το νέο της σύζυγο στη Νέα Πεντέλη.

Είναι μοντέλο και παρουσιάστρια αλλά έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Τροφίμων ενώ νωρίτερα είχε περάσει στο Χημικό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Βέβαια, όπως έχει δηλώσει, δεν αποκλείεται να τη δούμε να ασχολείται και με την υποκριτική καθώς είναι όνειρό της.