«Δε γυρνάει ο χρόνος πίσω...» - Σε αρκετά δύσκολη θέση η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

Ο λόγος που έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε γυρνάει ο χρόνος πίσω...» - Σε αρκετά δύσκολη θέση η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

Πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναφορικά με την Τραγωδία στα Τέμπη με τον καθένα να εκφράζει το πένθος του με διαφορετικό τρόπο.

Μια ωστόσο συλλογική αντίδραση ήταν η πορεία, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων αλλά εκφράζοντας έτσι και την αγανάκτησή του για την κυβέρνηση,

Η φωτογραφία ωστόσο, που έβγαλαν γνωστοί ηθοποιοί στην πορεία με τους ίδιους να χαμογελάνε προκάλεσε αντιδράσεις, με τη Φαίη Σκορδά να κάνει το σχόλιο της την Παρασκευή 10/3 μέσα από το Πρωινό μας (δείτε εδώ τη σπόντα του Λιάγκα για τη Σκορδά και το Πρωινό μας).

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τη φωτογραφία των ηθοποιών στην πορεία για τα Τέμπη

«Υποθέτω, ρομαντικά σκεπτόμενη, επειδή δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω και έχει συμβεί αυτή η τραγωδία, ίσως για αυτό να μετατοπίζεται. Ίσως για αυτό η κουβέντα να πηγαίνει στους δημοσιογράφους, στους παρουσιαστές, σε extreme αντιδράσεις, ακραίες, οι οποίες αναπαράγονται και επαναλαμβάνονται συνεχώς, στις εκπομπές που βγήκαν ή δεν βγήκαν, στους τραγουδιστές, ηθοποιοί που πήγαν εκεί.

Συνέχεια μετατοπίζεται και δεν θεωρώ ότι είμαστε αλλού σαν χώρα, ίσα ίσα. Φάνηκε και μέσα από την πορεία. Ίσως δεν ξέρεις πώς να βοηθήσεις, δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω και λες άλλα πράγματα, γίνεται μια άλλη κουβέντα, απλώς για να συζητάς.

Απλώς για να το συνεχίζεις, επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να πεις. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα πάρει τις αποφάσεις και θα κάνει τους ελέγχους. Κάθε μέρα μπαίνει μια άλλη παράμετρος και συζητάμε κάτι άλλο που έχει αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στις αντιδράσεις για τις χαμογελαστές φωτογραφίες στην πορεία των ηθοποιών

«Σήμερα που φαίνεται ποσό τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα και διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα sosial media να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που “χαμογελάμε” ή και “γελάμε” όπως λένε.

Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο! Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνόντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους…

Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε! Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε έτσι Εσείς ασχοληθείτε με το πενθόμετρο, την λάσπη και την κακία σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.