Τέμπη: «Δεν έχουμε...» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Διονυσία Γεωργιάδου για τα ζευγάρια που χώρισε το μοιραίο τρένο

Με αφορμή όσα πέρασε με το θάνατο του Πάνου Νάτση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Δεν έχουμε...» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Διονυσία Γεωργιάδου για τα ζευγάρια που χώρισε το μοιραίο τρένο

Σε νέες δηλώσεις, που προβλήθηκαν την Παρασκευή 10/3 στο Super Κατερίνα είδαμε τη Διονυσία Γεωργιάδου, την τελευταία σύντροφό του Πάνου Νάτση, με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για το χαμό του ηθοποιού, αλλά και για την πρόσφατη Τραγωδία των Τεμπών.

Η ίδια έχασε τον άνθρωπό της με έναν αρκετά δύσκολο τρόπο, καθώς το τροχαίο με τη μηχανή του ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και έτσι η ίδια, όπως τόνισε μπορεί να μπει στη θέση των οικογενειών, που σε μια νύχτα έχασαν το παιδί τους στο μοιραίο τρένο (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Διονυσίας για το αν θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Νάτση).

Οι δηλώσεις της Διονυσίας Γεωργιάδη για την Τραγωδία στα Τέμπη

«Καταλαβαίνω απόλυτα, πως νιώθουν οι άνθρωποι. Όσοι έχουν μια τέτοια απώλεια περνάνε δύσκολα. Τι να πω ελπίζω να το περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή, ας το κάνουμε όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται», είπε μεταξύ άλλων η Διονυσία Γεωργιάδου.

Συντετριμμένη η σύντροφος του Πάνου Νάτση στο μνημόσυνο για τον 1 χρόνο

Την Κυριακή 29/1 πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή. Έτσι, η οικογένεια, οι φίλοι, αλλά και οι συνεργάτες του έδωσαν το παρόν στο μνημόσυνό του για να τον τιμήσουν. Ο πόνος δεν έχει περάσει ακόμα και αυτό είναι ολοφάνερο μέσα από τα πρόσωπα και τα βλέμματα των αγαπημένων του προσώπων και ιδιαίτερα εκείνου της συντρόφου του.

Η Διονυσία Γεωργιάδου προσπαθεί ακόμα να συνέλθει και πολλές φορές μέσα από τα social media της δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές τους, μιλώντας για το πόσο της λείπει και πόσο όμορφα πράγματα έκαναν οι δυο τους (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για την πιθανότητα να γίνει μαμά μόνη της), ωστόσο αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία δήλωση στις κάμερες.

Όταν, λοιπόν, την πλησίασαν από την Super Κατερίνα έξω από νεκροταφείο του Σχιστού, η ίδια απέφυγε να μιλήσει και απομακρύνθηκε ευγενικά, φανερώνοντας πως ήταν συντετριμμένη για άλλη μία φορά.