Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός κάτω υπό άκρα μυστικότητα - Έγινε ιδιωτική τελετή πριν ένα μήνα

Δεν το περίμενε κανείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός κάτω υπό άκρα μυστικότητα - Έγινε ιδιωτική τελετή πριν ένα μήνα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, χωρίς ωστόσο να το γνωρίζει κανείς. Η ιδιωτική τελετή πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, όμως το ευχάριστο γεγονός μαθεύτηκε πριν μερικές ώρες.

Ηθοποιός που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, έχοντας στο πλευρό της μονάχα την οικογένεια της και λίγους στενούς φίλους και συνεργάτες.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά

Ο λόγος για την Natalie Dormer που έγινε ευρέως γνωστή από την σειρά Game of thrones και τον επίσης ηθοποιό της σειράς Vikings, David Oakes που παντρεύτηκαν στο Somerset, τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Πηγή μάλιστα από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε: «Η Natalie και ο David κράτησαν ένα χαμηλό προφίλ σχετικά με τον γάμο, δεν ήθελαν κάτι τεράστιο, αν και σίγουρα ήταν μια μέρα αξέχαστη. Ήθελαν απλώς να μοιραστούν τη στιγμή με μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, καθώς προτιμούν και οι δύο την ιδιωτικότητά τους. Αλλά ήταν μια όμορφη τελετή».

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, με ένα story στο προφίλ του στο Instagram, ο David Oakes επιβεβαίωσε τον γάμο τους. «Πριν από τρεις εβδομάδες συνάψαμε σύμφωνο συμβίωσης κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στο Μπαθ και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι!», έγραψε.

Δείτε επίσης: Εκείνος 54, εκείνη 23 και παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα - Λαμπερός γάμος στην showbiz με εκλεκτούς καλεσμένους!

Νάταλι Ντόρμερ γάμος