«Οι γνωστοί τηλεξεφτίλες...» - ''Κόλαφος'' ο Τάσος Δούσης για την υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη

Νέα οργισμένο story στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
tasosdousis - instagram
tasosdousis - instagram

Η υπόθεση των Τεμπών αποτελεί ένα από τα φλέγοντα θέματα επικαιρότητας, με το ζήτημα ωστόσο να σχολιάζεται και να προσεγγίζεται από τα τηλεοπτικά μέσα και τα social media με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Προφανώς και δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να πενθήσει κανείς, ωστόσο τελευταία βλέπουμε αντιδράσεις σχετικά με τη φωτογραφία, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με γνωστούς ηθοποιούς να χαμογελούν στην πορεία, για την Εθνική τραγωδία (δείτε την εδώ).

Η νέα οργισμένη ανάρτηση του Τάσου Δούση για την Τραγωδία στα Τέμπη

Σε αυτό το στιγμιότυπο αλλά και στο κομμάτι της ενσυναίσθησης στάθηκε ο Τάσος Δούσης μέσα από ένα νέο story, που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης την Παρασκευή 10/3 στο Instagram, εκφράζοντας έντονα τις σκέψεις του επί του θέματος.

Δούσης - Τέμπη

Το πρώτο ξέσπασμα του Τάσου Δούση με το που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν

«Καλημέρα σας, τι καλημέρα δηλαδή, ψυχρή και ανάποδη είναι η μέρα... Και σκέφτομαι ειλικρινά έτσι όπως πηγαίνω στην δουλειά, να στείλεις το παιδί σου με το τρένο να σπουδάσει και να στο γυρίσει πίσω καμένο, κομματιασμένο και να μην μπορείς να το αναγνωρίσεις! Δηλαδή, πρέπει να πιάσεις διευθύνων σύμβουλο ΟΣΕ, πρόεδρο ΟΣΕ, Υπουργό Μεταφορών, Πρωθυπουργό, Κυβέρνηση κι όσους έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 20-25 χρόνια και να τους πετάξεις στην θάλασσα! Για θάλασσα είναι! Είναι δυνατόν;

Σοβαρά τώρα; 25 χρόνια, περάσανε τόσα λεφτά από τα χέρια μας, από την Ελλάδα, Ευρωπαικά προγράμματα, Ολυμπιακούς αγώνες, κάναμε τόσα πράγματα και δεν αξιωθήκαμε να φτιάξουμε ένα σύστημα που να επιτρέπει στα τρένα να κυκλοφορούν με ασφάλεια; Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Ντροπή μας!», ακούγεται να λέει ο Τάσος Δούσης.