Στην Αθήνα η Αλιμπέρτη για την τελική πρόβα του Dr Oz - Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα

Η μεγάλη επιστροφή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τελευταία γύρω από τη νέα εκπομπή, που θα βγει στον αέρα με τον ΑΝΤ1 να ετοιμάζει να προβάλλει το Dr. Oz, ένα talk show, το οποίο έχει ρίζες από την Αμερική και η θεματολογία του αφορά την υγεία, την ευεξία και την ιατρική.

Ένα λοιπόν από τα πρόσωπα, που θα μας απασχολήσουν, καθώς όπως λέγεται θα έχουν ενεργό ρόλο θα είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Σοφία Αλιμπέρτη, της οποία την τηλεοπτική επιστροφή πολύ περιμέναμε.

Να τονίσουμε, πως στο Dr Oz θα περιλαμβάνονται πολλές συνεντεύξεις με διασημότητες, οι οποίες μπορεί να έχουν ήδη ανοιχτεί για τις ασθένειές τους ή τις εμπειρίες και τις ιστορίες τους σχετικά με τις παραπάνω κατηγορίες είτε να βγαίνουν για πρώτη φορά στο γυαλί.

Οι τελικές πρόβες της Σοφίας Αλιμπέρτη για το Dr Oz

Για την ώρα η Αλιμπέρτη δεν έχει επιβεβαιώσει, πως θα παρουσιάσει το πρόγραμμα, ωστόσο τελευταία βρίσκεται στην Αθήνα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και μάλιστα την Παρασκευή 10/3 το Πρωινό μας έκανε αποκαλύψεις για την τελική πρόβα.

Εκτός από την Αλιμπέρτη θα δούμε και τους...

Το όνομα της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν το πρώτο που είχε ακουστεί με το που ανακοινώθηκε η ιδέα και παρόλο που έχει το δικό της ίδρυμα πια και οι υποχρεώσεις τρέχουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, έχει ήδη κλείσει συμφωνία και δεν θα αργήσουμε να την δούμε στο πλατό.

Αν εξαιρέσουμε αυτές τις δύο γυναίκες, κανένας δεν έχει μιλήσει για τις αντρικές φιγούρες που θα βρίσκονται στο πλευρό τους. Επιβεβαιωμένο είναι, λοιπόν, πως στο κανάλι και στην παρέα του θα είναι ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου.

Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά. Είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ υπήρξε και ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 και πλέον ασχολείται και με τα κοινά του Δήμου Αθηνών.

Δεν θα είναι ο μόνος άντρας, όμως. Η παραγωγή έχει κλείσει και τον Αντώνη Ξένο, το αγαπημένο και γνωστό σε όλους ηθοποιό του "Εμείς κι εμείς".