Βασίλης Μίχας: «Έγινε με βίαιο τρόπο!» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για περιστατικό στο παρελθόν

«Είχα το πείσμα και ήθελα αλλά τα χειρουργεία παίρνουν περίπου έξι μήνες αποθεραπείας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βασίλης Μίχας: «Έγινε με βίαιο τρόπο!» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για περιστατικό στο παρελθόν

Το απόγευμα της Παρασκευής (10/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Μίχας. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα αποκάλυψε τον λόγο που φυλακίστηκε στην Κίνα (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για την προσωπική και όχι μόνο ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μίχας έκανε λόγο για την μεγάλη αδυναμία της ζωής του, το ποδόσφαιρο αλλά και το βίαιο σταμάτημα στη διαδρομή να ακολουθήσει το όνειρο του λόγω τραυματισμών.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μίχα για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή

«Μέχρι τα 20 έμενα στην Κυψέλη, έπαιζα ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το όνειρο μου λόγω μπαμπά και θείου. Ήταν επαγγελματίες, ο θείος μου έπαιζε στην Εθνική Αλβανίας και ο πατέρας μου είχε παίξει εδώ στην Γ’ Εθνική. Και εγώ ήμουν καλός, είχα παίξει και στη μεικτή Αθηνών αλλά ξεκίνησε ο πρώτος μου τραυματισμός όταν ήμουν 16 χρονών.

Είχα το πείσμα και ήθελα αλλά τα χειρουργεία παίρνουν περίπου έξι μήνες αποθεραπείας και εγώ έκανα τρία μέχρι να φτάσω 20. Τότε το πήρα απόφαση ότι δεν πάει, το έχω αποδεχθεί και έχω πάει παρακάτω.

Δεν καταλάβαινα τις πιέσεις της ζωής. Εκείνη τη στιγμή δηλαδή μου έδειχνε κάτι ότι θα πρέπει να κινηθώ προς αλλού, «μην πιέζεις, μην πας με δύναμη, μαλάκωσε». Εγώ δεν καταλάβαινα όμως γιατί έβραζε το αίμα μου και ήθελα να παίξω και τελικά έγινε με βίαιο τρόπο η αλλαγή καριέρας και πορείας» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μίχας.

«Όταν έφτασα 20 χρονών, μετά τα τρία χειρουργεία, δεν είχα κανένα plan b. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής και ακόμα και από μικρός αυτό έλεγα στην μάνα μου. Όταν κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το συνεχίσω, με πήρε από κάτω και εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη γιατί είχα φτιάξει όλη τη ζωή και τα όνειρα μου γύρω από αυτό» συμπλήρωσε ο Βασίλης Μίχας.