Αποχωρεί από την Γη της Ελιάς πρόσωπο "φωτιά" - Το επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στον αέρα του OPEN

Σοκ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποχωρεί από την Γη της Ελιάς πρόσωπο

Καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο γνωστός σκηνοθέτης κι ηθοποιός ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησής του με την Ελένη Τσολάκη για την απώλεια της γιαγιάς του που του στοίχισε ωστόσο απέφυγε να απαντήσει (δείτε εδώ τι είπε).

Για αυτό η συζήτηση επικεντρώθηκε στα επαγγελματικά του και κυρίως στην επιτυχία της σειράς Γη της Ελιάς, η οποία θα συνεχιστεί και για 3η σεζόν.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Γεωργίου για την Γη της Ελιάς

«Η γη της ελιάς πάει πάρα πολύ καλά, ο κόσμος την αγκάλιασε και την αγάπησε τη σειρά και μς έδωσε το εισιτήριο για την τρίτη σεζόν οπότε ετοιμαζόμαστε. Δεν κουράζομαι, μου δίνει ζωή η δουλειά και κατά τα ψέματα είμαστε σε μία εποχή που όταν δουλεύεις λες δόξα το Θεό, οπότε αν πω ότι κουράζομαι, είναι αμαρτία!

Οι συνθήκες είναι δύσκολες, όμως η δουλειά αυτή είναι πλαισιωμένη με πολύ ικανούς ανθρώπους, με πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ καλοί συνεργάτες και έτσι μοιραζόμαστε το βάρος.

Δεν μπορώ να σου πω χρειάστηκε να πείσω κάποιον γιατί η δουλειά από μόνη της έφερε αυτούς τους ανθρώπους εδώ. Υπήρχε εμπιστοσύνη...

Διάβασαν ένα κείμενο που τους έκανε κάτι, όπως κι όλους μας και από μία κουβέντα που κάναμε, δέχτηκαν.

Άγχος υπάρχει πάντα υπάρχει η πρώτη επαφή στη δουλειά μας, υπάρχει ένα άγχος πώς θα δέσουν οι χημείες, πώς θα είναι οι σχέσεις... Με τη Μάρω Κοντού, με την Λυδία Κονιόρδου και την Άντζελα Γκερέκου ένιωσα πολύ οικεία από την πρώτη στιγμή.

Μετά από τόσα χρόνια που δουλεύουμε μαζί είναι σαν να σε απορροφά αυτή η ομάδα. Είμαστε όλοι γλυκούλιδες! Όσο ωριμάζω βάζω κάποια όρια στον εαυτό μου, δεν μπορώ να σου πω πως νευριάζω και ξεφεύγω. Αλλά όταν χρειάζεται να είμαι αυστηρός, θα είμαι. Συγκρούσεις πάντα υπάρχουν και χρειάζεται κιόλας γιατί άμα δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται! Όμως, το σημαντικό είναι πώς πίσω από κάθε σύγκρουση να υπάρχει διάλογος και πολιτισμός.

Όσο περνούν τα χρόνια αποκτώ μια φοβία γιατί είναι ρίσκο και γιατί η τηλεόραση είναι ένα μέσο που αν ένας άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να το διαχειριστεί είναι επικίνδυνο! Για αυτό πλέον προτιμώ να πηγαίνω σε “ψημένους” ανθρώπους και να έχουν βγάλει μια σχολή ή να έχουν μια εμπειρία με το είδος, είτε εκπαιδευτική είτε επαγγελματική. Όμως, δεν επικεντρώνομαι τόσο στο πτυχίο όσο στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου γιατί σε αυτή τη δουλειά χρειάζεται να έχεις γερό στομάχι, να δουλεύεις πολλές ώρες γιατί δεν είναι αστερόσκονη το επάγγελμά μας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό το κομμάτι της τηλεόρασης και της δημοσιότητας. Δουλεύει πολύ σκληρά, είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του» είπε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Γεωργίου.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Αφροδίτης Λιάντου:

«Δε ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου δε θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δε θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πως θα φύγει, γιατί είναι ένα ενδιαφέρον στόρι».