Μέλος της ΕΣΗΕΑ παίρνει θέση μετά το ντόρο με τον Κανάκη - «Ντρέπομαι, ορισμένοι που παρουσιάζονται ως...»

«Να με συμπαθάτε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μέλος της ΕΣΗΕΑ παίρνει θέση μετά το ντόρο με τον Κανάκη - «Ντρέπομαι, ορισμένοι που παρουσιάζονται ως...»

Το Σάββατο 11/3 μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ακούστηκαν οι δηλώσεις του Σταύρου Καπάκου, μέλος της ΕΣΗΕΑ, ο οποίος με μεγάλη χαρά μίλησε για όσα βλέπουμε να συμβαίνουν τελευταία σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών και τους δημοσιογράφους.

Η ΕΣΗΕΑ από τη μεριά της έβγαλε μια ανακοίνωση σχετικά με το πως θα πρέπει να καλύπτεται η υπόθεση του δυστυχήματος από τις εκπομπές και τα μέσα, με τον Αντώνη Κανάκη να παίρνει ανοιχτά θέση (δείτε εδώ όσα αιχμηρά είπε).

Στη συνέχεια, μετά τις δηλώσεις του κύριου Καπάκου ακούστηκε η άποψη της παρουσιάστριας, αλλά και όσα είχε να πει το μέλος του πάνελ, ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το έχω ζήσει κι εγώ γιατί αυτό το πράγμα έκανα πριν έρθω στην παρέα σας. Ήμουν τυχερός γιατί έχω δουλέψει με διευθυντές ειδήσεων, που ήταν από πάνω και πρόσεχαν να δούνε αν είμαστε οκ κι ασφαλείς και ταυτόχρονα η ΕΣΗΕΑ ξέρω ότι παίρνει σε δύσκολες καταστάσεις τους δημοσιογράφους και τους ρωτά αν είναι καλά. Σας προσέχουν από το κανάλι; Θέλετε κάτι και να επικοινωνήσουμε; Το τσουβάλιασμα είναι πολύ επικίνδυνο για συγκεκριμένο λόγο.

Ο κόσμος, που είναι εξοργισμένος κι ακούει οι δημοσιογράφοι, οι αλήτες, οι ρουφιάνοι δεν θα έρθει σε επαφή ούτε με εμένα που είμαι άνετος στο στούντιο με τα φώτα, ούτε με εσένα, αλλά με τον άλλον που είναι στο πεζοδρόμιο και πάει να κάνει την δουλειά του.

Ο κάθε Κανάκης, που θέλει να κάνει κριτική, έπρεπε να πει στο τέλος της κριτικής, σας παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό που λέω είναι για συγκεκριμένους, που μιλούν από την ασφάλεια των στούντιο. Τους ανθρώπους που είναι έξω να τους σέβεστε και να τους βοηθάτε για να βγαίνει η είδηση, όχι όπως πρέπει να βγει και θέλετε, αλλά όπως είναι η αληθινή είδηση.

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο διαχωρισμός κι όχι μετά να διευκρινίσουμε ότι ξέρετε ότι εσείς που είδατε χθες την εκπομπή ή αποσπάσματα στο διαδίκτυο να συμπληρώσω ότι. Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.